I´m back!

Lieve vrienden,

Het laatste bericht eindigde ik met het bezig zijn van een nieuwe baan. Dat was op dat moment ook zo. Ik ben gaan werken bij DModa, een bruids en gala modezaak in Voorburg. Wat is er nu leuker dan feestkleding verkopen! Iedereen is vrolijk en heeft er zin in. Echt heerlijk om te doen. En vooral de kinderen die bruidsmeisjes en jonkers zijn, zo schattig. Ook de collega’s zijn ontzettend leuk en gezellig. Kortom niks mis met deze baan. Een nadeel, ik moest ook op zondagen werken. Dat is voor mij met mijn wandelschema toch wel een dingetje. Maar goed, dat zet ik dan wel opzij, een baan is nu belangrijker.
Ben ik goed en wel 2 weken daar aan het werk, krijg ik te horen dat Lara mode een 2de winkel gaat openen. En omdat ik de eigenaresse al een keer had gevraagd of zij nog mensen zocht en zij mij doorgaf, hou Facebook in de gaten, kwam dit niet als een verassing. Zij zocht dus een nieuwe kracht. Daar heb ik toen toch maar op gesolliciteerd . Een week later zat ik bij haar op gesprek en was ik aangenomen. Maar omdat ik pas per 1 juni weg kon in Voorburg en de nieuwe winkel van Lara, “My Way”, eind april open ging, had ik dus 2 banen. Daarnaast ook nog 2 schoonmaakadresjes en tussendoor figureren als het kan. Dat is hectisch, maar dat doe ik mezelf aan. Maar ik kan nu zeggen dat ik het weer op de rails heb. Ik ben zo ontzettend dankbaar en blij dat ik weer in Pijnacker aan de slag kan. En het is zo’n leuke winkel!! Voorlopig sta ik in de oude winkel van Lara.

Maar goed, er is ook tijd om feestjes en andere leuke dingen te doen. Zo waren we bij de trouwerij van nichtje Nastassia en Vincent. 20160409_00014220160408_134255Een heerlijk feest met prachtig bruidspaar. En om een beetje in die sfeer te blijven mocht ik met Wendy, haar moeder en zus mee om de bruidsjurk uit te zoeken. Super leuk om haar zo stralend te zien. En ja, ze heeft zo’n mooi figuurtje, er staat haar heel veel mooi. Maar we waren het unaniem over 1 jurk eens. Een plaatje van een schoondochter. Maar ook Edwin heeft iets nodig voor de bruiloft. Dus gingen Wim en ik met hem naar Delft. Daar werden we bij Meyer & Meyer zo leuk geholpen door verkoopster Mandy. Hij is ontzettend leuk geslaagd! Wanneer zie je Edwin in een kostuum? Oké bij de fanfare, maar dat laat ik er liever even buiten, ha ha. We hebben het afgesloten met een heerlijke lunch op een terrasIMG-20160511-WA0002Maar hij moest ook nog schoenen en Mandy adviseerde bruine of blauwe. We hadden hele mooie gevonden maar die moesten besteld worden. Zei de verkoopster, de blauwe zijn te bestellen, maar de bruine niet meer. Ah nee hè…..Ze zijn nog in 1 filiaal te koop, maar dat is helemaal in Haarlem. Nou ja, laten Wim en ik nu een figuratieklus hebben in Bloemendaal!! Dat ligt ernaast!! Zo hebben we ze weg laten zetten en konden we ze de volgende dag halen. Nog even kijken welk paar het moest worden en klaar. Zo….nu alleen wij nog, pffff.
Maar nog even over die figuratieklus. Dat was echt lachen. We kwamen in het afgesproken cafeetje (super leuk!) en er was nog niemand van de productie. We mochten heerlijk in de zon iets gaan gebruiken.  Na een uur kwamen ze en het werd al snel duidelijk dat het om ons alleen ging. We moesten in het café achter nieuwe gokkasten uit ons dak gaan. Nou dat was niet zo moeilijk, het was zelfs onwijs leuk. We hadden er echt lol in. Het stond er dan ook snel op. We waren om 5 uur klaar en zijn doorgereden naar Hillegom.20160512_180541 IMG-20160512-WA0001Daar heeft de Soete Suikerbol ook een restaurant. Daar hebben we heel lekker gegeten. Het toetje hebben we met het mooie weer op het terras bij de 3 Heeren genuttigd. Wat een super lekkere dag!!

Koningsdag was druilerig en dat was best jammer. 20160427_105355Maar tijdens de wandeltocht van de Oranjevereniging was het droog. Dat is voor Jasper en mij vaste prik. En omdat we de logé hond Bart voor 3 weken had, kon die mooi meelopen.20160427_093636 Later die dag kwamen Rob, Marian met Tim koffie drinken. Uiteraard met een soes erbij. Later kwam Tim zijn vriendin nog langs. Al met al zijn ze de hele dag gebleven en hebben we het zelf afgesloten met een etentje in de Guyter. De feesttent op het Raadhuisplein was op vrijdagavond gevuld met 40-plussers. Ze noemden het een 40 plus Soos. Daar hadden we niet naar toe gegaan als ik niet een kennis had gezien die zei, joh leuk , ga ook! Dus zo stonden Wim en ik toch te dansen in de tent en het was een super leuke avond. 20160429_231845Dit had ik niet willen missen. Op 5 mei moest Edwin optreden bij de taptoe op het sportterrein. Wat was dat super gezellig. We hebben nog nooit zoveel bier gedronken langs de kant, ha ha….Samen met Petra en Robin een hele leuke avond gehad. We hebben toen met elkaar besloten om kaarten te halen voor de feesttent. Terwijl we van tevoren hIMG-20160508-WA0001adden gezegd, het tentfeest slaan we dit jaar over. Ja ja…ik weet het 🙂 En het was toch een leuke tentavond!!! Eerst Xander en die zong samen met een geweldige band. Daarna kwam Wolter Kroes (ik zeg het nu gelukkig goed). Hij wilde op een gegeven moment met ons Pijnacker proosten, maar hij had alleen maar water. Dus roep ik met mijn biertje in mijn hand, Walter…Walter (doos!) en ik geef hem mijn biertje. Hij zegt, dank je lieve schat, ik kom zo beneden. En dus na zijn optreden verschijnt hij aan de zijkant. Ik sta daar om hem op te wachten en we vliegen elkaar in de armen…echt zo bizar, ha ha. Alsof ik hem al jaren ken. Wat was dat super leuk!! Weer een heerlijke avond.

Op een zaterdag afgesproken met de zussen om met de trein naar Ermelo te gaan. Daar hebben we eerst bij Olga koffie gedronken in haar vakantiehuisje en daarna heerlijk genoten van een high tea en een wandeling door de bossen gemaakt. 20160430_173955En gezellige dag met z’n 4-en.20160430_180514-1-1Jasper is jarig geweest en is 18 jaar geworden (taart gemaakt door Ed en Wen). 20160515_132847Op de dag zelf ben ik met hem naar Zoetermeer geweest en hebben lekker geshopt. 20160511_151024Echt zo leuk saampjes!! Tot slot nog een ijsje in het dorp met Demi erbij20160511_164559Later in de week hebben we gezellig zijn verjaardag gevierd met een huis vol. Hij is echt jarig geweest (al moet het tuinfeest met zijn vrienden nog gehouden worden).

20160510_155902-1Tussendoor ook nog een commercial voor de AH gedaan en een fotoshoot/filmpje met een echt 20160418_175231-1-1voor de couturier Hans Tubbink.

Afgelopen weekend was Wim een weekendje jagen in Duitsland en ben ik eerst vrijdag gaan lunchen met Victor bij “het Ommekantje” en zaterdag na 20160519_232540-1hele drukke dag in de winkel (pfff…kapot) had ik een feestje bij de 3 Heeren. Teun vierde zijn verjaardag en had het daar afgehuurd. We begonnen met koffie op het terras en al snel waren we binnen aan het dansen. Een super goeie band. Een geslaagde avond en wat hebben we gelachen. Een en al gezelligheid!

En dan ook tussendoor nog heerlijke wandeltochten gemaakt. 20160508_104935En wat een beetje jammer is…ik moet nog nieuwe wandelschoenen, maar ik kan ze niet vinden. Dat moet nu echt wel gaan gebeuren.
Zo jullie zijn weer een beetje op de hoogte.  Het draait lekker bij de Steintjes en daar ben ik zo blij om.

Tot de volgende keer!!
Dikke kus van mij,
Yvon.