Ingeschreven!!

Lieve allemaal,

Het is weer gelukt!! Afgelopen maandag heb ik me ingeschreven voor de Nijmeegse 4-daagse. Afbeeldingsresultaat voor nijmeegse 4 daagse 2017Heerlijk om weer naar uit te kijken. Het enige is….Wim dacht na 3x uitgeloot te zijn, dat ie automatisch dit jaar ingeloot zou worden. Dat was voorheen zo. Maar de regels zijn nu. Je mag je inschrijven als je de 100ste met succes hebt uitgelopen en als je geboren bent in 2005. Je bent dan sowieso ingeloot. Maar Wim liep vorig jaar zwart….dus weer een loting. Zo balen voor hem. Maar goed we gaan het zien. Nog maar 162 dagen.
We zijn al lekker kilometers aan het maken. Een paar weken geleden heerlijk een tocht door de duinen en over het strand. Prachtig mooi weer echt genieten. Zeker als je met een bak koffie en een appelpunt op een zonnig terras kan zitten. En dat in januari. 20170122_134137Afgelopen vrijdag heb ik in mijn eentje weer het standaard rondje gemaakt. Dat blijf ik toch lekker vinden, lopen in mijn eentje. Heerlijke muziek op en knallen. Alleen voelde ik mijn benen wel, want ik had de donderdag ervoor mijn 2de bodypump les gehad.
Nou ik kan je zeggen, je benen (en armen)  staan op klappen. Maar dat loop je er op deze manier wel uit. Wat is het toch heerlijk om te sporten. Het was wel even zoeken, nadat mijn tea-bo/ total bodyworkout les opgeheven werd. Nog even een paar keer bodyshape gedaan, maar dat is het niet voor mij. Te veel danspasjes en ik wil meer power dingen doen. Dus dan wordt dit het. Super dat ik het ben gaan doen!
Van de week was ik met mijn zus in de Guyter (ja ja ik weet het) en daar kwam ik Henk tegen. Henk is een fanatieke loper die ik ken van de Nijmeegse en is tevens een oude voetbalmaat van Wim. We zaten lekker te kletsen en het gesprek ging al snel over lopen. Ik vertelde dat ik van plan ben om dit jaar de Kennedymars te lopen. Tenminste als het allemaal gaat lukken met de vakantieplannen die we hebben. Oh daar had hij ook wel zin in. Het zou dan Waalwijk worden. Nou dan gaan we samen!! Leuk! Daar gaan we nog voor om de tafel zitten.
Ja ja, onze vakantieplannen.  We zitten eraan te denken om naar Canada te gaan. Eerst 3/4 dagen naar Wim zijn tante en daarna nog een dag of 16 toeren in een camper. 20170101_011026Het lijkt ons geweldig!! Morgen komt er iemand van het reisbureau om alle mogelijke manieren met ons door te nemen. We gaan het zien. Een ding is zeker….tante Ada zou het geweldig vinden! Van de week hebben we gebeld met ons plan en of ze de periode dat we willen thuis is. Ze zei daar blijf ik voor thuis!! You’re more than welcome!! Ik hou jullie op de hoogte.

Qua figuratieklussen is het ietwat rustig. Vorige week nog wel in een serie meegedaan als journaliste en fotografe. Dat was gezellig, zeker omdat ik Sylvia weer zag. Een hele gezellige figurante waar het altijd lachen mee is. De opnames waren in Kamerik in het oude gemeentehuis. 20170124_134105Wat een geweldig mooi pand! Ook heb ik meegedaan aan Penoza. Dat is iets wat nog op mijn verlanglijstje stond. Maar eigenlijk viel het me heel erg tegen. Het was verschrikkelijk koud die dag. Bij aankomst in Amsterdam op locatie, bleek dat de figuranten in een tent werden opgevangen. Er was geen thee of koffie voor ons. Dat viel toch wel zwaar tegen. En toen we eenmaal in het restaurant voor de opnames moesten zitten, stond het er na een 2 uurtjes op. Totaal geen contact met de acteurs en actrices. Heel jammer. Goede leer voor de volgende keer, geen verwachtingen hebben. Maar dat geldt voor zoveel dingen.

20161208_200954Wat erg leuk was…de film Soof2 was in de bios. Met Irma en Sylvia zijn we er naartoe geweest. En wat bizar is het om jezelf op het grote doek te zien. Super leuk!! Toen de film nog maar net uit was, kwam er iemand in de winkel en die zei gelijk “Ik heb je gezien”. Ze wist niet dat ik erin zat, maar had in de bios gezegd…dat is Yvon!! Ha ha wat moest ik lachen. Maar nu die al wat weken draait, zal er al heel wat mensen in de winkel het komen vertellen dat ze me gezien hebben. Het mooie is, je bent als figurant niet meer dan opvulling, maar zij doen alsof je een ster bent.

Tjonge er is eigenlijk zoveel te vertellen…..
Broer Victor is klaar met werken en dat moest gevierd worden. Zo lekker voor hem. Hij wil ook figuratiewerk gaan doen,dus wie weet dat we vaak samen op stap gaan. Wel zo gezellig!!

20170205_143610

En ja dan gaat het nu echt opschieten. Nog ongeveer 9 weken en dan is Wendy uitgerekend. Mooi om Ed en Wen zo samen te zien. Zo vol verwachting. Oma is er in ieder geval klaar voor (denk ik).
20161226_201531
Tja en dan kreeg ik ook nog te horen dat mijn lieve vriend Paul een herseninfarct heeft gehad. Wat een schrik zeg. Gelukkig waren ze er op tijd bij. Sterkte Paul!!
Er kan zo snel iets gebeuren…vreselijk. Van de week zijn er 2 kennissen van mijn leeftijd overleden. Dan realiseer je je maar al te goed dat je rijk bent. Rijk met je gezin, je gezondheid, je belevenissen en alle lieve mensen om je heen. Tuurlijk heb je allemaal je momenten met vraagtekens.
Maar ik besef wel dat je verantwoordelijk bent voor je eigen geluk. Je moet eraan werken, elke dag weer. En lukt er iets niet, probeer het op een andere manier. Je bent nooit te oud om te leren. Al met al kun je beter een nachtje slapen over wat je van plan bent, dan wakker liggen over wat je gedaan hebt.

En dan nog iets.
Kan je niet wachten tot het weer lente, laat staan zomer is………

DE WEES-NIET-SIP-IN-DE-WINTER-TIP

DRAAG JE BIKINI ONDER JE COLTRUI

Afbeeldingsresultaat voor smile   Liefs, Yvon