Het is bijna weer zover……

Lieve allemaal,

De laatste weken heb ik de wandelschoenen niet aangehad. De laatste tocht was 4 weken geleden. Wim en ik zijn toen naar Vlietlanden gelopen en vandaar weer naar huis, een tocht van 34 km en 2 dagen daarna nog een ronde van 21 km. Voor de rest was de laatste weekenden gewoon geen tijd voor. Op zich hele leuke andere dingen gedaan. Zo zijn we met Vaderdag uit eten geweest. Het weekend daarna was er braderie en moest ik het hele weekend werken. Wel zijn we die zaterdagavond naar Night at the Park geweest. 20170624_211321Een heerlijke avond met UB40, Paul Young en Level 42. Een feestje!!
De week erna was ik jarig en hadden we de hele dag visite. Heel gezellig en echt jarig geweest. De dag daarop een tuinfeest van een voetbalmaat van Wim. Altijd leuk om de hele groep weer te zien. En om het weekend nog wat langer te maken, gingen Jasper en ik fietsen naar Oostvoorne en hebben we daar een hotelletje geboekt. We waren er even lekker tussenuit. 20170702_13582820170703_123358Super om samen te doen. Heerlijk weer om te fietsen en lekker veel gegeten, ha ha…We hadden alleen maar foto´s van dat we aan het eten waren. We hebben het ervan genomen, heerlijk!
En om het nog bonter te maken, zijn we afgelopen weekend met pa en ma, Ar en An naar het welbekende plaatsje Zuna geweest. 20170709_145411Nee, dat ligt niet in Zuid Afrika, maar gewoon in Overijssel. Wat hebben ze genoten en wij dus ook. Eenmaal thuis werden we door pa en ma uitgenodigd om een hapje te eten bij `tante Boefie`. Ronnie die alleen thuis was, ging gezellig mee. image1Een heerlijke afsluiting van een mooi weekend.
Tussendoor ook nog met mijn collega´s gegeten bij `Fratelli`. En ondanks dat het op een dinsdag was, zat het helemaal vol. Niet normaal!! Ik begrijp wel waarom, het eten is echt zo lekker en ook het sfeertje echt Italiaans. Alleen….wat een herrie. Iedereen overschreeuwd elkaar en dan ook nog de vele bediening ,super  hoor, maar het loopt te rennen en te vliegen. Dat werd ons af en toe te veel. Zo zijn we spontaan allemaal `gaan roken`. Lekker even frisse lucht.  Met al die etentjes ben ik zo blij dat ik nu aan Bootcamp doe. Heerlijk `tekeer gaan` in de buitenlucht. Hopelijk zeg ik dat straks in de winter ook nog. Ik hoop echt van wel.

En dan is het jaar alweer om. Volgende week start de Nijmeegse 4 daagse weer. Morgen werk ik nog tot 5 uur en dan stappen we op de trein op naar Nijmegen. De voorspellingen zijn goed tot heel warm. We gaan het zien. Een ding is zeker, ik heb er zin in!! Jullie lezen ongetwijfeld hoe het GELOPEN is. Proost allemaal….op de 4/daagse!!

Dikke kus,
Yvon

Ps. Wat is het toch heerlijk om te genieten van mijn kleindochter. Vanmorgen nog even bij haar geweest. Het is volop genieten!! Fenne is een heerlijke, makkelijke baby. Ze doet het zo geweldig goed, ze heeft alles al dubbel en dwars ingehaald. Ze zit bovenaan de groeilijn. Wat een kanjer!!