Best rustig…..

Lieve allemaal,

Even dacht ik, wat kan ik allemaal schrijven deze week. Het is zo rustig geweest voor mijn gevoel. Maar als ik dan terug kijk, ben ik eigenlijk elke dag wel bezig geweest en alleen donderdagavond thuis geweest.
Maandag hadden we VIPdag in de winkel en waren we open tot ’s avonds negen uur. Wat een heerlijke drukke dag!!! Bij AH had ik zaterdag al geregeld dat we de overgebleven bloemen mochten hebben. Deze zouden ’s avonds opgehaald kunnen worden. En voor iedere klant hadden we een primula in een leuk potje. Deze hadden we gratis via mijn zwager die op de veiling werkt. Helemaal top geregeld! Het was een super kleurrijk gezicht in de winkel. Een rose loper met allemaal tulpen en rozen ernaast en plantjes in de winkel. (helaas geen foto’s genomen :(, niets voor mij) We kregen er hele leuke reacties op. Aan het eind van de dag werd duidelijk, dat we in ieder geval de eerste van de regio zijn geworden. Hoe dat landelijk zat, dat horen we van de week. Ik ben benieuwd.

Woensdagochtend voor mijn werk met Jasper naar de orthodontist geweest. Afdrukken, foto,s de voorbereidingen voor een beugel. Jasper vond alles best en had nergens problemen mee. Hij is zo relaxed en we hebben dan ook lol gehad samen. Hij moest happen en kreeg een gele (!) bit in zijn mond. Zal ik een foto maken, vroeg ik? Ja hoor mam, lekker belangrijk. Ik heb het toen maar niet gedaan. Achteraf heb ik hem wel verteld, dat Edwin heel wat meer problemen had met happen. Die ging spontaan overgeven en toen kon alles weer opnieuw gedaan worden. Jasper voelde zich een hele bink en ’s avonds bij het eten (ook prettig) werd dit nog even aangehaald.
Woensdagavonds weer naar toneel en daar werd duidelijk wat voor spullen er nodig waren voor het stuk. Zo zoek ik nog een hamsterkooi met toebehoren (maar zonder hamster) en een schemerlamp met grote kap. Mocht er iemand zijn die mij daarbij kan helpen, ik hoor het graag.
Vrijdagavond hebben we gezellig bij vrienden zitten borrelen. We kletsen en lachen wat af en wat is dat toch lekker, van die ontspannen avondjes.
Zaterdag mocht ik weer werken. Wel jammer dat het zo rustig was. Madelon en ik werden er melig van. Heerlijk gelachen en zo konden we met een goed gevoel aan het weekend beginnen. Met Gonda had ik afgesproken om ’s avonds naar de Guyter te gaan. Het was weer een tijd geleden dat we elkaar gesproken hadden en ik had er zin in. (zeker ook omdat vorige week de Guyter niet doorging)
Maar om zeven uur kreeg ik een bericht, dat het niet uitkwam en dat ze een andere afspraak wilde maken. Oké, dus doen we het van de week. Zo ging ik op tijd naar bed en was ik uitgerust om zondagochtend met de auto om negen uur bij Wilma op de stoep te staan en naar Wassenaar te rijden. Daar gingen we er bij de Horste uit en konden we aan onze tocht beginnen. Het was de bedoeling om langs Maxima en Wim-Lex te gaan, maar op de een of andere manier zijn we er niet gekomen. Of we hebben teveel lopen kleppen, of onze route week af (zeg het maar). Maar wat was het heerlijk loop-weer. Al snel moest ik naar de wc, maar waar? We kwamen voorbij een huis waar ik ooit met Gonda binnen was geweest. Zal ik hier, nee ik wacht wel tot bij Snowworld. Terwijl ik aan Wilma vertel over onze plasstop van toen, zie ik die man voor het raam staan zwaaien. Echt leuk!!
Eenmaal bij Snowworld, was ik wel blij hoor. Laten we gelijk even een bakkie doen, zei Wilma. Goed plan!  Zo leuk om daar te zitten en die kleine koters naar beneden te zien komen. Een heerlijk sfeertje daar (laat ik nou weer een klant tegenkomen). Bij de uitgang stond een kraampje met Unox rookworsten en Wilma kon het niet weerstaan. Oh, zei een tiroler jongen die erbij stond, doe ik jou een plezier met een glüwein. Nou, lekker!! (hoe zou hij dat weten?) Voor het sfeertje en de foto wilde Wilma er ook wel eentje. Ik kan me er iets bij voorstellen, dat het in Oostenrijk op wintersport erg gezellig is. Wie weet komt het er een keertje van. We liepen naar buiten (Wilma met broodje) en voor de ingang liepen 2 kippen. Ik denk dat Wilma iets liet vallen, want ze bleven achter ons aan lopen. Geen gezicht!! Er kon ook geen auto meer langs. We hebben ze echt weg moeten jagen. Wel weer lachen hoor!! Wat een heerlijke tocht was het, al viel het weer erg tegen. Wie weet ga ik van de week nog een keertje lopen, want het wordt zonnig heb ik begrepen. Jullie lezen het volgende week. Tot dan!!

Dikke kus,
Yvon.