Jippie!!!!

Lieve allemaal,

Nadat de Gemeente Pijnacker Nootdorp mij gevraagd had om een foto-shoot te doen voor Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp, heb ik meegedaan aan de prijsvraag die daaraan linkte “Wie maakt de leukste, mooiste fiets/wandelroute rondom de Gemeente”.
Dat was me nog een hele klus. Ik op mijn fietsje, papier en pen in de hand en mijn mobiel voor de foto’s. En daar ging ik. Ik had een leuke route in gedachte en die ben ik gaan opschrijven. In totaal was ie 28 km. Beginnen bij de randstadrail (makkelijk voor wandelaars en fietsers van buitenaf) en uiteindelijk daar ook weer eindigen. Onderweg iets nuttigen bij de Soete Suykerbol en bij de Guyter.
Vorige week kreeg ik te horen dat ik bij de prijswinnaars zat. Zo dat is leuk! Vanmiddag was de prijsuitreiking bij Hans Struijk fietsen. We werden ontvangen door de Gemeente met een hapje en een drankje. Daarna sprak er iemand van de fietsbond en deed tenslotte de uitreiking.
De eerste prijs gaat naar……Yvon Stein. Hè wat….nee echt!! Wat super! Dat had ik niet verwacht zeg! Hieronder zien jullie wat ik gewonnen heb.
Onwijs blij mee!

eerste prijs

Wat ben ik toch een geluksvogel.

Tot snel!
Liefs,
Yvon.