Van mij mag tie komen……

Lieve lezers,

Wanneer komt het zonnetje nou? Daar zit ik met smart op te wachten, maar wie niet. Als ie er is, sta ik net in de winkel. Nu ben ik van de week toch nog maar een keer bij de sportschool onder de zonnebank geweest. Dat kleurtje vind ik toch wel heel erg belangrijk. Het enige wat er nu wel moet gebeuren, is dat ik bij toneel heel erg geschminkt moet worden. Ik speel nl. iemand die in en in wit is. Dat wordt nog een groot probleem, ha ha….
Afgelopen dinsdagavond speelden we voor het eerst op het podium. Ik had allerlei spullen van thuis meegenomen en dat speelt heel anders. Mijn personage is continue in de weer met van alles. Ik liep te rennen en te vliegen en dan moet je ook nog weten wanneer je wat moet zeggen. Nou, dat viel niet mee. Maar we hebben gelachen!!!! Van de week oefenen we 2x en dat is zeker niet overbodig. Ook ben ik nog aardig geslaagd voor nog een kledingsetje. We hebben er nl. 3 nodig. Een hele klus om het bij elkaar te vinden. Ik ben benieuwd hoe de anderen eruit zien.
Vrijdagavond had ik “Point” en daar had ik met pasen al een mailtje voor gestuurd. Mijn idee was om minute to win it te doen en ze moesten ieder een spel verzinnen en daar ook de spullen voor meebrengen. Wel had ik gevraagd of ze van te voren het aan mij door wilden geven. Het viel een beetje tegen hoeveel reacties ik kreeg, al met al 2. Dus dacht ik vrijdagavond, dat zal niet veel worden. Maar toen ik ze een voor een binnen zag komen en ieder een idee en spullen had, was ik blij verrast. Ze zetten gelijk alle tafels klaar, zodat we konden beginnen. Wat was het leuk!!!! Vooral het spel met de tissuedozen. Wie het snelst een voor een de papiertjes eruit had. Het was al snel een zooitje, want als je acht dozen leeghaalt kun je je wel voorstellen hoe de grond eruit heeft gezien. Maar goed, droog spul, zo weer weg. Theezakje gooien, MenM’s met een rietje overbrengen. Pingpongballetje in een beker stuiteren, en een spel met kaarten. Er was van alles. De avond vloog om en dat is altijd een goed teken.
Ook wel weer heerlijk gewerkt en elke dag wel mijn outfit kunnen verkopen. Dat vind ik een sport.
Zaterdagavond een lekkere avond thuis. Wendy was er en we hadden ook nog een logé. We hebben heerlijk kunnen lachen, geweldig. Helemaal toen de Benidorm Bastards op tv kwamen. Ze lagen in een deuk. Dat zien ze opa en oma nog niet doen.
Zondagochtend zijn Wim en ik gaan wandelen. Wilma is niet helemaal in orde en omdat ze volgende week  naar haar dochter op Aruba gaat, loopt ze op het moment niet. Dat halen we in mei wel weer in. En omdat Wim en ik volgend weekend de bloesemtocht willen lopen, was dit een goeie oefening. Om 12 uur begonnen we met het windje in de rug. Dat was goed te doen. Jammer dat het bewolkt was, terwijl we een blauwe lucht rechts van ons hadden. Toen we door de Oude Leede liepen, hoorde we een geitje mekkeren. Best wel een zielig geluid. Wim zag al gauw dat er een kleintje met z’n hoofd vast zat in hekwerk. Voordat ik het ook zag, was Wim al over het hek geklommen en heeft het kleintje geholpen. Zo, goeie daad verricht schat!!! Blij liep het geitje naar zijn moeder. Wij liepen lekker verder en toen we de weg met de bocht volgden, liepen we ineens vol in de wind. Zo, koud!!! De zon kwam gelukkig wel, maar het viel vies tegen. Om 3 uur kregen we een sms-je van Ronnie. Hoe hij koffie moest zetten. Echt zo lief!! Maar ik kon hem terug sms-en, dat we bijna thuis waren. We hebben dus een goeie 3 uur over 20 km gedaan. Nou, we hebben aardig doorgestapt. Dat voelde ik dan ook wel moet ik zeggen, maar wel een voldaan gevoel. Zo hebben we de week maar weer sportief afgesloten. Goed bezig!!!!!
Prettige week allemaal.

 

Liefs,
Yvon.
Ps. Er lopen soms vreemde figuren in de Passage. Maar goed, kan ik weer een foto maken. Al is het alleen om Gerda het kaasmeisje op de achtergrond erop te hebben, ha ha!