Eindelijk!!!

Lieve allemaal,

Nou, even een klein stukje dan.
We hebben de sleutel en zijn super blij!! Het was een prachtige zonnige dag. Om half 10 waren we bij de woning voor inspectie en om 10 uur zouden de verkopers en wij elkaar ontmoeten bij de notaris. Maar, ze zaten in een file en zouden het niet gaan halen. Het schema werd een beetje omgegooid en het paste allemaal prima. Een kwartier te laat kwamen ze aan en mevrouw was helemaal in tranen. Ze had het moeilijk en was ook erg vermoeid van de verhuizing. Zo zielig voor haar. Ze had volgens mij ook moeite met afscheid nemen. Na de handtekeningen gezet te hebben gingen we met z’n vieren nog naar ons huis (wat klinkt dat leuk). Wij hadden bloemen voor hun en zij hadden bloemen voor ons. Dikke zoenen en zo namen we afscheid. Was toch wel een beetje raar hoor.
We zijn gelijk maar begonnen met het behang eraf te halen. Om de haverklap kwam er iemand binnen om te feliciteren. Ze vonden het stuk voor stuk een prachtig huis. Mijn schoonmoeder zei, je kunt er zo in!! En eigenlijk heeft ze gelijk, maar ja we willen een open keuken. Victor kwam gelijk langs om mee te helpen en die is daar zo handig in. In een klap was het niet zo netjes meer. Het was ineens eeneen geweldige stofbende. Als de oude bewoners nu zouden langskomen, zouden ze zo schrikken. Maar goed, het moet eerst een zooitje worden, voordat het netjes wordt.
Onze vriend Rob kwam helpen met wat spullen halen. Altijd fijn als vrienden zich gelijk aanmelden.

Donderdagavond hadden we ook nog een belangrijke vergadering van Ubuntu. We hebben nu te horen gekregen dat we een kliniek gaan bouwen. Het komt nu wel erg dichtbij en dit soort berichten maakt het wel steeds leuker. De spanning stijgt.
De volgende dag waren we al weer vroeg in het huis. We hadden nog meer bedacht, we gingen de schouw er ook uithalen. Tuurlijk, doen we even. Maar dat zat toch wel heel erg tegen. Wim had met een diamantzaag een gat gemaakt en het bleek dat er nog een schoorsteen achter zat met leidingen ernaast. Dat ging hem dus niet worden. Toch maar weer dichtmaken er lekker laten zitten. Het is alleen nog een grote stofbende. En donderdag komt de schilder en dan moet ie kunnen beginnen. Hopelijk gaat dat lukken.
Wel fijn dat Jasper, Ronnie, Edwin en Wendy lekker meehelpen. Vele handen…..
Tot zover even en hopelijk heb ik volgende week een langer stuk. Het zal erom hangen, want ik heb ook nog Pointafsluiting met een overnachting in het Bieslandsche bos. We gaan het wel beleven.
Fijne week allemaal!!

Liefs,
Yvon.