Lekker nazomeren…..

Lieve lezers,

Wat een vrije tijd had ik van de week. Ik hoefde pas op donderdag te beginnen met werken. Dus heb heerlijk genoten van het lekkere weer. Ik heb flink geluierd. Oké, de buitenboel is gedaan, huis aan kant, maar alles op het gemak. Ook elke dag even op koffievisite geweest bij vrienden. Moet je ook af en toe bijhouden. Woensdagmiddag ben ik nog even afscheid gaan nemen van Madelon, want die is op vakantie gegaan. Heerlijk voor haar!!! Ze was er echt aan toe, volgens mij liep ze op haar tandvlees. We hebben het een en ander doorgenomen en ik kan er de komende 2 weken tegenaan. Geen probleem zo samen met Melvin en Anthony.
Het is best druk in de winkel, ondanks dat het nieuwe gedeelte voor het grote deel zijn winkels al heeft geopend. Het trekt ook een hoop nieuwe mensen naar ons dorp. Heel gezellig. Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vind al die winkels. Het brengt wat leven in de brouwerij. Het kan nog best wel wat gaan worden met Pijnacker. En de meeste vaste klanten geven al aan dat ze bij ons zullen blijven komen. Ach, wij gaan gewoon op dezelfde manier verder. Een gezellig praatje, bakkie koffie erbij en veel advies bij het uitzoeken van kleding. Het blijft zo leuk om te doen!!!
Donderdagavond had ik een afspraak in Oud Beijerland. Op marktplaats had ik een stoel gekocht. Ik was erg benieuwd, want het eerste bod werd gelijk geaccepteerd. Zou het wel wat zijn? Eenmaal daar, zag ik hem gelijk staan. Geweldig!!! Die past echt bij ons. Waarom doen jullie hem eigenlijk weg? Toen ik de zwangere buik van haar zag, had ik al een idee. De box moet er komen te staan, zei hij. Dus helaas is er voor de stoel geen plaats meer. Nou, wat mij betreft is ie verkocht (echt zoooooo goedkoop). Laten we hem maar inladen. Tot slot krijg ik nog een mapje in mijn handen. Het blijkt het paspoort van de stoel te zijn. Het moet niet gekker worden. Een kwaliteitspaspoort!!! Volgens mij hebben we een zeer goeie koop gedaan. Vrijdag de hele dag gewerkt en zo kwam ik om half 10 thuis. Ronnie keek voetbal en Jasper zat boven een film te kijken. Wim was naar de taptoe in Delft, waar Edwin moest optreden. Dan ga ik maar achter de laptop. Zie ik daar een bericht op facebook van een vriend die ik net afgelopen donderdag heb toegevoegd, dat hij de taptoe van Delft mag fotograveren. Dus ik vraag gelijk of hij er een van Edwin wil maken. Ja, dat is een kans van 1 op weet ik veel. Hij vroeg hoe hij eruit zag en ik gaf hem door, rare pet, trombone en hij loopt bij Metro Scheveningen. Zaterdag krijg ik toch een mooie foto toegestuurd!!! Hij had hem gevonden. Zo leuk van hem en ook zo toevallig dat ik hem net op facebook heb. En dan zeggen ze, toeval bestaat niet.

 

 

Na een lekker dag in de winkel afgelopen zaterdag, heb ik thuis snel een taart gemaakt, opgeruimd en een wijntje gedronken. Snel een broodje gegeten en naar het dorp voor de 12inch-race. Bij het snookercentrum kreeg ik van de eigenaar een biertje om een beetje in de stemming te komen. Het was al zo gezellig druk. Overal stond ik wel even met iemand te kletsen. Bere gezellig zo langs de kant (al fiets ik eigenlijk liever zelf mee). Na een tijdje is Wim ook terug van de voetbal en lopen we een rondje om op een goeie plek foto’s te maken. Er deden nl 3 gasten mee, die gesponsord werden door Lake Side. Ze hadden een geweldige kar gemaakt hadden ze in de winkel verteld, iets met een draak. Komt er toch op een gegeven moment een geweldig ding aan!!

Zijn het die jongens, met een dame bovenop de kar. Op de zijkant staat Lake Side en ze rijden ook nog in t-shirts van ons. Echt zo super gaaf gedaan!!! Zij moesten wel in de prijzen gaan vallen. Wel jammer dat we het feest niet konden meemaken op de sportlaan, we hadden nl een paar maanden geleden al een afspraak gemaakt met vrienden. Ook heel gezellig. Ronnie was wel met een groepje geweest en kwam thuis met de mededeling dat “de Lake Side kar” 1ste was geworden. Of het nu de mooiste kar was of de techniekprijs was, dat was niet duidelijk. Ze stonden in ieder geval op het podium. Top gedaan mannen!!
De zonnige zondag heb ik heerlijk in de tuin doorgebracht. Wel 3 wassen gedraaid, maar voor de rest helemaal niets. Om 16.00 uur kwamen mijn schoonouders en hebben we de week afgesloten met een bbq. Leuk zo met het hele gezin. Wat nog niet eerder gebeurd is, ik zit dit stuk buiten te tikken. Het is nog zo lekker. Morgen nog een dagje vrij en ik denk eraan om de wandelschoenen uit de kast te halen. Jullie lezen volgende week of het gelukt is.

Een fijne week allemaal!!
Liefs,
Yvon.