Mijn voeten hebben het zwaar!

Hallootjes,

Best een heftige week achter de rug. Dat heeft te maken met de nieuwe folder die uit is in de winkel en het feit dat Madelon de winkel a.s. maandag over gaat nemen en daar komt nogal wat voor kijken. Eigenlijk alleen maandag vrij geweest en donderdag extra gewerkt. Dat doe ik zelf hoor, maar wel een teken dat ik het naar mijn zin heb.  Afgelopen zaterdag was het een gekhuis. Romy en ik hebben onszelf dan ook maar op een ijsje getrakteerd. Je moet jezelf zo af en toe even verwennen, dus dat doen we dan maar. Niet alleen de inwendige mens, maar ook de buitenkant.  Als ik in de winkel de hele dag sta en dan ook nog schoenen of laarsjes met een hak aandoe, dan zijn mijn voetjes ‘s avonds blij als ze op de bank liggen. Ik heb dan van de week besloten om naar een pedicure te gaan. Dat hebben mijn voeten wel eens een keer verdiend. En omdat ik nog ergens een kaartje had van een klant, heb ik die maar gebeld. Het leuke is dat het een kennis is van school en dat is wel zo gezellig. Binnenkort gaat ze mijn voeten lekker verwennen.

Maar omdat er meer is, loop ik zo nu en dan spaak. Zeker wat het huishouden betreft (echt mijn hobby). Maar ook de mensen om mij heen. En dan is van de week ook weer het Point-seizoen weer begonnen. Afgelopen vrijdagavond ben ik na de koopavond naar de kids gegaan. Het waren er maar liefst 19!!! Leuk zo’n opkomst, maar we missen wel wat meisjes. Ook gezellig om de andere leiding weer te zien en om half elf toen het voor de kinderen afgelopen was, hebben we met de leiding nog een uurtje vergaderd. Het was al snel duidelijk, we hebben er weer zin in!

En in mijn hoofd ben ik zo bezig met de 12-inch race. De kar moet nog helemaar aangekleed worden. Dat gaat van de week nog gebeuren, want Madelon is gisteren teruggekomen van vakantie en zodoende kon het niet eerder. Oh, als de kar maar heel blijft. Als we maar een bocht kunnen maken. Ja, ik heb zo nog wel mijn vraagtekens. We zullen zien. Als jullie ons missen in de optocht, dan is er ergens iets niet goed gegaan. Maar dan zijn we sowieso te zien bij de afterparty!!! hi hi.

Donderdag was het onze trouwdag. En Wim had een tafeltje ergens gereserveerd. Hij had niet gezegd waar, maar dat is wel zo leuk. Een heel leuk tentje in Delft, “de Dis”. Heel knus en gezellig. En wat hebben we lekker gegeten!! Ik had allerlei soorten vis op een bedje van…en in gepakt…. allemaal cullinaire hoogstandjes. Heel apart en exclusief. Zullen we ook nog een toetje nemen? Ja, maar effe een pauze inlassen. Na een half uurtje hadden we een dessert besteld. Mijn hemel…..daar kwam een bord aan!!!! Met likeur en koffie en chocola, veel chocolad, heel veel chocola. Cake, mouse, ijs, bonbons, saus, noem maar op. Ik kon niet meer. En omdat we van de week weer aan de Sonja waren begonnen, kwam het extra hard aan (en zaten de kilo’s er ook weer aan). Maar het was allemaal super lekker en heel gezellig. Gelukkig konden we op de fiets naar huis, een beetje beweging kon geen kwaad, ha ha.  De volgende dag stuurde ik Wim een sms of hij ook zo’n last had van buikkrampen en hij reageerde dat hij er zelfs naar van was. Dat ging vanzelf weer over hoor, maar we hebben er nog een dag extra van genoten.

Gisteren kwam ik om half 6 thuis en ik was gevloerd. Wim had gelukkig alle boodschappen gedaan en was gaan jagen. Jasper had een vriendje en Ronnie Edwin en Manuela waren thuis. Ik heb me omgekleed, een wijntje ingeschonken en met de laptop in de tuin gaan zitten. Even niks en niemand, even tijd voor mezelf. Maar….., de bel ging en daar stond Madelon, lekker gebruind en nog helemaal in de vakantiesfeer. Zo fijn om haar weer te zien! En al gauw zaten we te borrelen en vertelde ze me alles over haar vakantie. Ook gelijk afgesproken hoe en wat volgende week en na een half uur stond haar vriend Leon op de stoep. Hij kwam haar halen. Door de poortdeur kwam Leon z’n moeder nog iets vragen en op datzelfde moment wilde Ronnie eten, want die moest werken. aaaahhhhhhhh!!! Nadat ze allemaal weer naar huis waren, ben ik wat klaar gaan maken en hebben we (wat later dan gepland) buiten gegeten. En ‘s avonds heerlijk bijgekomen. En vandaag ga ik een beetje rommelen. Met Jasper en Ronnie naar de Bieslanddagen, daar staat Wim met een kraampje voor Staatsbosbeheer. Fantastisch weer daarvoor. Gezellig druk, overal is wat te doen. Van demonstraties tot polstok springen van lekkernijen tot vertier. Zo kwam ik een dame van de toneelvereniging “Het Voetlicht”uit Nootdorp tegen. Die liepen reclame te maken. Dan krijg je toch gelijk weer zin om zelf te gaan spelen. Heerlijk om buiten te zijn. Vanavond zitten we weer binnen  met een groep van 10 te vergaderen bij ons voor Ubuntu. Dus nemen we het er nog even van.

Jullie lezen me volgende week weer, met een verslag van de feestweek en de 12-inch race. Dus tot dan allemaal!!!

Dikke kus,Yvon.

Ps. bordje voor mij?