Weer helemaal in de running!

Hey!

De week is lekker verlopen. Wel veel gedaan en daar heb ik een goed gevoel over. In de winkel zijn elke week wel veranderingen en dat brengt een hoop werk met zich mee. De etalage moet vaak veranderd worden en er is 2x per week nieuwe vracht en dat moet ook weer ingehangen worden. Ook wel weer leuk, die nieuwe mode. Dinsdagavond heerlijk uitgeleeft bij Tea-Bo. De meiden zagen mijn shirt van Ubuntu en gaven aan dat zij er ook wel eentje wilde. Daar kan voor gezorgd worden. Ook leuk als we de fietstocht in september met elkaar in hetzelfde shirt fietsen. Mocht er iemand zijn die er een wil bestellen, dan hoor ik het graag.

Woensdag kwamen Mandy en Wouter uit Den Haag een dag meelopen in de winkel. Die gaan samen een winkel draaien en wilde de ins en outs van Lake Side weten. En ik kon ze dat wel bijbrengen, zei mijn regiomanager. Nou ze wisten al zoveel, dat ik eigenlijk weinig hoefde toe te voegen. Ze hebben meegeholpen met de winkel opruimen. Toch wel lekker 2 paar extra handen. We hadden deze week ook nog de nieuwe folder en daar komen veel mensen op af. Voor jong en oud, er is voor ieder wat wils. Zelfs schoenen en laarzen hebben we binnen, echt hele gave! Op een gegeven moment komen er 2 dames (afzonderlijk van elkaar) in de winkel. De een loopt naar het pashokje en niet veel later de tweede. Ook volgt er een derde en als ze achter het gordijn vandaan komen, dan is het gewoon komisch. Ze hebben alledrie hetzelfde aan. Alledrie op een andere manier. Die moesten even op de foto.

Donderdag had ik een vrije dag en wat bleek….de zon scheen!! Heerlijk in de tuin gelegen en mijn kleurtje even bij kunnen houden. Wat een luxe. Word ik ineens gebeld door een vriend van de sportschool. Ik had gevraagd of hij mee wilde lopen op de catwalk die wij gaan organiseren. Hij belde om te zeggen dat hij van de partij zal zijn. Echt leuk!! En Ron (vriend van Ed) heeft ook al toegezegd om mee te lopen (zoals het er nu voorstaat). Dat wordt een geweldig feest!!! Jullie lezen het vast wel in de Telstar.

Vrijdag had ik een lange dag. Van 9.30 tot 21.00 uur in de winkel en daarna borrelen bij Vic en As. Dat was alweer een tijdje geleden. Erg gezellig en toch alweer snel 1 uur voordat we op bed lagen. En als ik dan ook de hele zaterdag in de winkel ben, dan voel ik dat wel. Maar het was erg gezellig en dat maakt veel goed. Zaterdagavond eerst een verjaardag en daarna afgesproken in de Guyter. Daar kwam de band “Devils in Disguice”, een karaoke band. Die spelen zo lekker!!! Achter ons zaten 2 meiden (ik kende ze niet), die een nummer aan het opzoeken waren. Ik wilde de lijst ook wel even zien, dus vroeg ik ze wat ze gingen zingen. We durven niet!!! Tuurlijk wel joh, welk nummer zou je willen doen? Dan wordt het een nummer van Krezip. Oh ja, gaaf!! Doe jij met ons mee dan!! Uh…waarom doen jullie het niet samen? Nee zei ze, als ik er aan denk dan krijg ik al de kriebels. Ik probeer nog voor te stellen om het met heel onze groep te doen, maar daar trapte de groep weer niet in. Doe jij dan mee!!! Nou, goed dan en voor ik het wist waren we aan de beurt. Die meiden hadden de zenuwen en ik zeg nog, over het publiek heen kijken. En dan sta je ineens op het podium en het nummer is zo moeilijk. Maar ach, lekker voor de lol. En dat hadden we! Jeetje, we hebben het gewoon gedaan zeiden ze. Bij de een zat haar hart zit bovenin haar keel en de ander zei dat ze stond na te shaken. Blijft altijd leuk om te doen. Wat een heerlijke avond. Het werd wel een korte nacht, want we hadden kaarten voor het Dolfinarium voor zondag. Om half 8 op en we waren om 10 uur in het park. Het weer kon beter, maar al met al viel het reuze mee. Daardoor was het wel heel rustig in het park en konden we overal gelijk bij. En als het regende zaten we ergens binnen. Heel gezellig zo met z’n 6-en. Wat lachen ook die walrussen, zo knap hoe ze die beesten alles aanleren. Ze doen zelfs push-ups!! Een geslaagde dag die we afsloten met een broodje shoarma. Volgende week maar weer aan de Sonja en ook een rondje lopen. Dan kom ik er vanzelf weer in. Maar wat mij betreft, laat de feestjes maar weer komen!!

Maak er een gezellige week van! Have fun!!!

Liefs, Yvon.

Ps. Van de week benaderd voor Sinterklaasfeest van de Gemeente. Ik mag weer in een filmpje spelen! Yes!!!!