Een beetje gammel

Hey hallo,

Wat een rare week is het geweest. Het nieuwe rooster is ingegaan op mijn werk en daar moet ik duidelijk aan wennen. Na een periode van veel en vaak werken, is dit even heel wat anders. Ik hoef alleen maar woensdag, donderdag en vrijdag te werken. En zo af en toe een zaterdag. En weet je, ik weet gewoon niet wat ik met mijn vrije tijd moet doen. Ik stond dan ook afgelopen maandag in de winkel. Het is een beetje mijn 2de huis geworden. Ik voel me er ook zo thuis, heerlijk gewoon. Effe een bakkie doen. Maar thuis is er ook genoeg wat even aangepakt moet worden. Dus als eerste ben ik mijn kledingkast op gaan ruimen. Je gelooft het niet, 10 vuilniszakken!!!! met kleding heb ik weggegooid (of heb ik ruimte gemaakt voor nieuwe, ha ha). Ook een stuk of 10 paar schoenen. In de winkel wil je toch moderne schoenen aan, dus die ouwe zooi moest er maar een keer uit. Ruimt lekker op hoor!! Kast voor kast, kamer voor kamer, alles komt aan de beurt. Ook wil ik de woonkamer een andere look geven. Effe een ander kleurtje erbij. Daar gaan we in de winter mee aan de slag. Heb ik nu wat meer tijd voor. Na 3 dagen werken was ik afgelopen vrijdag weer bij Point. Gezellig met de kids en een programma gemaakt voor het eerste half jaar. We gaan weer leuke dingen doen (zeker ook met Halloween, denk maar aan vorig jaar).

En zo is het weekend en zou ik voor het eerst weer bij Jasper zijn voetbalwedstrijd kunnen kijken. Komt de tegenstander niet opdagen, nee hè! Ik heb de hele dag een beetje met mijn ziel onder mijn arm gelopen. Ik was gammel, snip en snip verkouden en echt niet de puf om te gaan lopen. Dan maar boodschappen doen en even langs de winkel. Wat ik nu weer kwam doen, ze lachen al als ze me aan zien komen. Gelijk met Madelon afgesproken dat ik maandag even kom helpen. Er is weer een nieuwe folder uit met onwijs leuke dingen, dat vergt een hoop werk. Na de boodschappen, ben ik een appeltaart gaan bakken. Van de week hadden we een kist met appels gekregen, dus die kwamen goed van pas. Verder ben ik  lui op de bank gaan zitten (eigenlijk liggen). Een grote mok thee, leesvoer erbij, zacht de radio aan, toch wel erg lekker hoor. De geur van zelfgemaakte appeltaart hing door het hele huis. Zo langzamerhand kwamen ze allemaal van het voetbalveld en wilden gelijk aanvallen. Leuk om hun verlekkerde gezichten te zien.

Om 19.00 uur kwamen de jongelui van Ubuntu hier vergaderen. Er staat heel wat op de agenda en het moet allemaal gaan lukken volgens mij. Een leuke groep bij elkaar. Om 21.00 uur waren ze allemaal weer weg en hebben we met elkaar de appeltaart aangesneden. Gezellig en lekker!!!!

Zondag, na een beschuitje op bed van mijn kanjer, zijn we samen naar Rotterdam gegaan. Effe lekker shoppen. Ik heb 2 paar schoenen gescoord!!! Yes, niet voor niets ruimte gemaakt in de kast, ha ha.

Zo, ik ga me klaarmaken voor volgende week. Het wordt een drukke week. Ook ga ik weer voor het eerst lopen (eindelijk!!). Jullie lezen het allemaal volgend weekend. Tot dan!!!

Liefs, Yvon.