Prachtige week!

Lieve allemaal,

Dat was me het weekje wel. Maandagochtend was ik bijtijds in de winkel om Madelon te helpen met een aktie opzetten. Een hele klus met touwen en tegels, maar het is ons gelukt en aan het begin van de middag was ik klaar. ‘s Middags naar de kapper, ‘s avonds naar de tandarts in Nootdorp en vanuit de tandartsstoel hup door naar de vergadering van Ubuntu. Ik was 10 min te laat, ook al had ik flink door gefietst. De dag zat dus vol met van alles en nog wat. Ik had er een lekker gevoel over. Dinsdag was ik vrij en omdat ik eigenlijk weinig op het program had staan, ben ik gaan lopen. En niet een klein rondje, nee ik liep gelijk 22 km. Dat voelde ik op een gegeven moment wel in mijn benen, kan ik je zeggen. Maar…., ik had mijn eerste tocht er weer op zitten. De kop is er af!!!

 Het werken van de week was ook weer een feestje. Het is heerlijk druk geweest. Vrijdag na een dag werken tot 18.00 uur, was het even eten en door naar Point, waar we een dartwedstrijd hadden. Ook al was het mijn avond niet, ik was er toch even bij omdat ik de prijsjes had geregeld. Een klein uurtje gebleven en daarna lekker naar huis om met de benen op de bank naar “The voice of Holland” te kijken. Effe relaxen. 

Zaterdagochtend vroeg opgestaan, want Wilma en ik gingen weer voor het eerst samen lopen. En oh, wat hadden we er een zin in. Zo heerlijk om ‘s morgens vroeg in de nevel te wandelen. Prachtig weer, weinig mensen op de been, je ziet ze langzaam aan ontwaken. We hebben weer wat afgekletst (naast lopen kunnen we dat ook heel goed samen, ha ha).  Het was niet zo’n hele grote ronde, want Wilma had haar nieuwe zooltjes nog niet.

 En wat ook nog eens het geval was, ik moest onverwachts werken. Een collega heeft opgezegt en dat betekent dat we het met elkaar moeten opvangen. En dat lukt gewoon weer. Madelon en ik hebben een hele lekkere dag gehad en die hebben we afgesloten met een dansje in de winkel na sluitingstijd. Radio hard en gaan met die banaan. Het winkelend publiek keek wel raar en moesten ook lachen. Heerlijk zo lekker gek doen!!  Thuisgekomen eerst een flesje wijn opengetrokken en omdat Jasper naar een vriendje ging, Ronnie moest werken bij AH en Edwin een vriendin over de vloer kreeg, besloten Wim en ik om te gaan eten in de Guyter. Wat is het toch altijd een feestje daar. Je komt er altijd wel bekende tegen.

 Op naar de zondag!! Die stond in het teken van de sponsorfietstocht. Voor Ununtu had ik een groep van 25 “man” opgetrommeld om 30 km te fietsen en daarvoor kreeg je van de Rabobank € 250,00 voor je stichting of vereniging. En laat het nu een prachtige dag zijn, mooier weer kun je niet hebben. Bij de Viergang stond ik de vrienden op te wachten en na het inschrijven gingen we van start. Er waren al enkele eerder vertrokken, omdat ze ‘s middags andere verplichtingen hadden. Met een groepje van 12 fietsen we de route. Bere gezellig en erg gelachen. We hebben een klein beetje van de route afgeweken en zijn bij “Knus” uitgekomen, zodat we daar aan het water met elkaar konden uitrusten. Laten we er maar een borrel bij nemen. Maar goed, 1 werd al gauw 2 en het werd steeds gezelliger. Om half 4 kwamen we over de streep en hadden ons doel bereikt. Zo gaaf als familie, vrienden en kennissen je hierin willen steunen. Top allemaal, nogmaals onwijs bedankt!! We sloten de zondag af met een etentje in “de Soete Suikerbol” met mijn schoonouders. Nou, als dat geen heerlijke week was!! Hier ga ik nog even van nagenieten. Tot volgende week!

Dikke kus, Yvon.

Ps. Ik zie jullie toch zeker allemaal wel a.s zaterdag 1 oktober in de Trucker! “Hakuna Matata feest”, de opbrengst is voor Ubuntu! Muziek van een live band en Dj Tim, dat wordt dus lekker dansen. Tot dan.