Fantastisch!!!

Lieve allemaal,

Ja hoor, het is een feit! Madelon is vanaf 1 september eigenaresse van Lake Side Pijnacker. Echt geweldig. Ik vind het zo stoer van haar. En ik weet inmiddels dat ze het kan, het is een topper. Samen met Romy gaan we er lekker tegenaan. Ongetwijfeld is er een heropening. We houden iedereen op de hoogte. Afgelopen woensdag hadden we in de winkel verkooptraining. Om half 7 zijn we begonnen en 10 uur waren we klaar. En hoewel ik het allemaal op mijn eigen manier zal blijven doen, had ik er toch wel wat aan. Er zijn gewoon dingen en manieren die je zelf over het hoofd ziet. Leuk om te doen, maar ook raar. Zo’n rollenspel is dan effe anders omdat het niet echt is. Maar ik begrijp de bedoeling wel en daar gaat het om. Fijn dat het zo in de winkel kon, want normaal zou je de hele dag in Rosmalen moeten zijn. Van de week heb ik ook donderdag gewerkt en dat betekende van het een naar het andere. 1x in de 2 weken ben ik ook nog bij een ouder echtpaar aan het helpen met van alles en nog wat. Dus die donderdag ging ik van hun, naar de overblijf, daarna werken, effe eten, om 18.00 uur naar de kapper, snel naar huis, want Madelon en Leon zouden bij ons komen. We gingen overleggen wat we zouden gaan doen met de 12inch-race. Al met al is het allemaal gelukt en was het zo 12 uur. Heel erg gezellig!!

Ook heb ik van de week een vergadering thuis gehad van de Ubuntu’s. Alles nog even doornemen voor de Dolle Zaterdag. Na wat strubbelingen van de week is het allemaal toch nog op tijd binnen. Alle spullen van de winkeliers, het Rad van Avontuur heb ik kunnen regelen bij de Wijkvereniging Koningshof. Vrijdag een heerlijke dag gewerkt samen met Romy en dat voelde super goed. Lekker druk, goed verkocht, we waren echt blij! Om 21.15 uur waren we klaar en kon ik naar de Guyter. Daar hadden Wim en ik afgesproken. Vrienden van ons zouden er ook naartoe komen. We hebben er een leuke avond gehad. Jamie van Direct was er die avond deejay. Lekkere muziek!! Alleen ben ik vergeten foto’s te maken. Jammer!! Na een korte nacht stonden we om 6 uur op. Wij zouden om 7 uur op de Klapwijkseweg zijn om alles op te zetten voor de Dolle Zaterdag. Wat een weer zeg 🙁 . Zo jammer. En als je weeronline keek, zou het nog wel even aanhouden. De eerste mensen kwamen om 9 uur en die bleven gelukkig een tijdje. De jongeren hebben flink de handen uit de mouwen gestoken en auto’s staan wassen. Ik kon me flink uitleven op het rad van avontuur. Leuk om te doen! Samen met Stan hebben we heel wat rondes gedaan. ’s Middags heb ik zelf auto’s onder handen genomen. Het had leuker geweest (en drukker) als er een zonnetje had geschenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Dit was oh zo belangrijk voor de teambuilding. Om 4 uur zat het erop en ben ik met Ronnie naar huis gegaan. Daar eerst op mijn gemak een wijntje genomen en bij gekomen van alle drukte. Rond 5 uur ging ik weer de hort op. We hadden in de Guyter (ja alweer!!!) afsluiting van Wim z’n voetbalteam. (dit team is al 2 jaar gestopt, maar we kunnen niet zonder elkaar hi hi). Wie zaten er op het terras, broer en schoonzus samen met vrienden. Daar effe gezellig staan kleppen en toen naar de rest. Die stonden allemaal al te borrelen bij de bar. Bere gezellig was het met elkaar. We hebben daar met 32 man zitten eten. Altijd zo lekker. En wat zo gaaf was, ik heb een rondje gemaakt voor Ubuntu en heb daar € 200,00 bij elkaar opgehaald. Echt super van ze!

Vanmorgen om 8 uur vertrokken voor een rondje. We zouden lopen tot een uur of 12, zodat we ’s middags nog het een en ander konden doen. Wilma heeft een ontstoken vinger opgelopen en daar heeft ze antibiotica voor. Dan moet je niet teveel vergen van je lichaam. Onderweg in de Delfse Hout mochten we bij een boogschietvereniging naar de wc. Ze waren de boel aan het klaarzetten voor een feestje. De champagne stond al klaar (helaas niet voor ons!). We liepen weer vrolijk (ook zonder slok!) weer verder. We hebben een lekker rondje gemaakt en kwamen terug lopen via de Oude Leede. Daar een plasstop gehouden bij Wilma d’r dochter. Die kleine was zo blij, leuk om te zien. Hele verhalen en dat ze pannenkoeken had gegeten bij Oma ijs. Ik zei, oh lekker, tijd geleden dat ik die op heb. Zegt Wilma d’r schoonzoon, wil je er 1.  Nee joh! Je kan er een krijgen hoor. Nou ja, doe dan maar. Zaten we daar bij pannenkoek restaurant “van Niel” lekker te genieten. Daar komen we zeker vaker, ha ha. Toen we weg wilden gaan vroeg Indy of ze mee mocht. Dat hebben we gewoon maar gedaan. Leuk voor die kleine. En achter die wagen loop je net weer even sneller. En zo waren we inderdaad 12 uur thuis. Er staan nu nog 2, misschien3 x 40km op het program. Nog 21 dagen, we zijn aan het aftellen. Het lijstje met blarenpleisters, leukoplast en druivensuiker ligt al klaar.                                            Tot zover het weekverslag.

Liefs, Yvon.