Een lekker begin…

Lieve vrienden,

Ja ja, ik heb een eigen site!! Dat heeft Bart super gaaf gedaan. Ik moet nog even kijken wat allemaal kan, maar daar heb ik na de 4-daagse meer tijd voor. Nu vooral focussen op Nijmegen. Van de week al heel wat spulletjes gekocht. De voetjes zijn goed, al moeten die heel wat verduren zo die dagen in de winkel staan. Je loopt heel wat af! En dan moet ik zonodig die leuke laarsjes aan (met hak!), want die staan zo leuk. Ik doe het mezelf aan, ik weet het. Ik zit dan ook geregeld met mijn voeten in een teil en worden mijn voetjes heerlijk gemasseerd door mijn vent. Neem nou afgelopen maandag, we hadden VIP-dag. Normaal beginnen we om 12.00 uur, maar nu stonden we om half 9 al alles klaar te zetten. En ja hoor, de eerste mensen stonden al voor de deur te wachten. Wij dachten nog, het zal niet zo druk worden met dat warme weer, maar er stonden op een gegeven moment zelfs rijen voor de pashokjes. En wij maar koffie, thee, jus d’orange en prosecco schenken. Zo leuk om te doen. De sfeer zat er goed in en dan vliegt zo’n dag. Om 21.00 uur gingen de deuren dicht en zat de dag erop. Wat ik die dag tussendoor even gedaan heb, is mijn laatste, mijn allerlaatste overblijf gedraaid. Het is genoeg geweest, geen kinders meer op de lagere school, ik ga nu echt volop in de winkel werken. Toen ik op school kwam stond Eugenie er met een kado namens de overblijf. Heel lief! De kinderen vroegen ook waarom stop je dan? Fijn dat ze dan zeggen dat ze het jammer vinden. De grootste doerak van de school zei, waarom blijf je niet? Ik zeg nog dat mijn jongens hier niet meer zitten, dat ik niemand meer heb op school. Zegt ie, je hebt mij toch!! Kippevel, ik heb toch al een zwak voor dat ventje. Ik ga ze zeker missen. Wat wel heel zuur was en ik was er gewoon ziek van.  Je loopt zo’n 16 jaar op school rond, bent klasseouder, doet de overblijf, gaat mee op schoolreis, helpt op sportdagen, maakt schoon en gaat mee op kamp, maar geen hand of iets van iemand van het team. Ik ben er zo weggegaan en weer naar de winkel gegaan. Heel vreemd, maar duidelijk genoeg geweest.

Donderdag , op mijn verjaardag, zijn Wim en ik naar Bruchterveld (3 uur heen en 2,5 uur terug) gereden. Mijn schoonzus werd diezelfde dag 50 jaar en omdat ze ook net verhuist waren, konden we dit mooi op mijn vrije dag even doen. Wel een eind weg zeg!! We hebben langer in de auto gezeten dan dat we daar waren, maar het was erg gezellig. Wat een heerlijk huis, met een geweldige tuin. De herten staan bij hem in de achtertuin! Ja, dat hebben ze goed voor elkaar. Om half 5 waren we thuis en hebben we de bbq aangestoken. Samen met mijn schoonouders heerlijk in de tuin gegeten. ’s Avond kwam er nog meer visite en was ik ook nog eens echt jarig. Ik ben zeker niet vergeten, op Hyves, Facebook, met smsjes en dan mijn surprice-party, het kan niet op allemaal.

Zo en dan heb ik net 2 volle dagen gewerkt en merk ik dat ik best moe ben. Zo lekker dat Wim en ik morgen naar Voorne gaan fietsen en daar een overnachting hebben. Even relaxen!! Edwin en Manulela zorgen voor het eten en dat geeft een lekker gevoel. ook wel fijn dat het vakantie is en dat de jongens kunnen uitslapen. Ze hebben van de week hun rapport gehaald. Ik ben supertrots, geen van beide een onvoldoende op hun rapport. Ze doen het zo lekker!! Ik kan ook niet wachten tot ik op vakantie ga, dat ik in het vliegtuig zit. Met elkaar weg en genieten. Hopelijk wel met een medaille in de pocket. Ja ja, dat gaat sneller dan je denkt. De weken vliegen voorbij. Maandag 18 juli gaan we de startbewijzen ophalen. Een goeie 2 weken en dan is het zover. Nijmegen here we come!

Volgende week lezen jullie mij weer. Voor degene die met vakantie gaan, geniet er lekker van! Je moet er een jaar lang op teren, dus neem het er van. Have fun!!!

Liefs, Yvon