Ja, dat zat er aan te komen……..

Lieve allemaal,

Tijd voor een update!!
Van de week heeft Ronnie de sleutel van zijn appartement gekregen. IMG-20180418-WA0005Een super leuk 2 kamer appartement dicht bij het centrum. Wat is ie blij!! Het is een geweldige plek, echt iets voor Ron. Hij is al druk bezig om alles te regelen. Dat wordt klussen!!
Alleen is het te hopen dat ik kan helpen……

Wim en ik zijn 3 weken geleden aan het Pieterpad begonnen (lopen van Pieterburen naar St. Pietersberg in etappes).

Z
Z

toqx0fzl[1]Dat staat al langer op ons lijstje en nu was het moment. Wat is het geweldig om te doen. Een hele organisatie, want je zet je auto bij je logeeradres. Dat was in ons geval een super leuke B&B in een studentenwijk in Groningen. ‘s Avonds gezellig eten in een Italiaans restaurant (super lekker) en de volgende morgen met de auto naar Winsum. Daar de bus genomen naar Pieterburen om de tocht te starten. 20180324_090903Wat ons erg verbaasde….er waren nog veel meer mensen met hetzelfde idee. Maar omdat wij een snel tempo hebben, hadden we ze al snel gelost. En zo liepen we door de mooie provincie Groningen. Wat is dit leuk om te doen. Onderweg staat er ineens een bord hoe ver het nog is naar St Pietersberg. 20180325_132554Daar zijn we voorlopig nog lang niet. En wat heel jammer was, Wim kreeg last van blaren en ik kreeg steeds steken in mijn linkervoet op de knokkel bij mijn teen. Erg pijnlijk. C360_2018-03-24-09-32-15-634Maar ondanks alles gewoon doorgelopen en uiteindelijk kwamen we weer in Groningen. 20180324_090944Daar de trein genomen naar Winsum en zo met de auto naar Zuid Laren. Daar weer een B&B, die heel anders was maar heel netjes en van alles voorzien.20180325_113142 20180324_10552520180325_104140Echt top!
Daar zijn we na het nemen van een heerlijke douche wat gaan eten in het plaatsje. Een heel gezellig restaurant, bomvol, maar er werd nog een plekje gecreëerd. 20180324_201702Na een top-avond zijn we onder de wol gegaan en zo pakten we ‘s morgens de bus weer naar Groningen om vervolgens weer te lopen naar Zuid Laren. Het is even een gepuzzel, maar dan heb je ook wat. En dat wat is ook niet niks, want oh oh jullie hadden onze laatste km eens moeten zien. Na een stop voor een lunch was het afzien om weer op te starten. Wim liep met 2 zere hielen (verkeerde schoenen) te jodelen van de pijn en mijn voet ging ook steeds meer pijn doen. Maar we hebben doorgezet en zijn nu  alweer in Drenthe aangekomen. We hebben al 54 km van de gehele route gelopen.
Thuisgekomen ging het dagen erna nog niet veel beter met mijn voet. Dus besloot ik na de Pasen om naar de dokter te gaan. Volgens mij zit er een bacteriële infectie op de knobbel. Nee he! Dus ik een kuur gekregen. Maar na een week was het nog niet beter geworden. En dat is in de winkel best lastig. Zeker omdat ik niet in mijn schoen kan en ook nog eens de hele dag sta. Dus mocht ik het meest werken bij MW. Daar ligt tapijt op de grond en kan ik op mijn schoenen uit. Heerlijk!
Dus ik van de week weer terug geweest en moest ik bloed laten prikken en mijn urine werd onderzocht. Daarnaast heb ik maandag een afspraak in het ziekenhuis voor foto’s en onderzoek. Ik ben benieuwd.
Het gekke van alles is, dat ik nog wel sport. Als ik mijn sportschoenen aan heb, gaat het eigenlijk best aardig. Dat komt ook omdat ik het zo graag wil denk ik. Anders zou ik helemaal gek worden. 20180405_103817Ik zit al elke avond met mijn voet omhoog 🙁
Wim zn voeten zijn weer bijna de oude. Even nieuwe wandelschoenen aanschaffen en hij kan er weer tegenaan.

Maar ik heb niet alleen slechte berichten…..
Naast Ronnie die een woning heeft, kwam Edwin met de mededeling dat hem een vast contract was aangeboden en wel voor 5 dagen (nu was hij 2,5 dag aan het werk en daarnaast huisvader). Dat heeft ie aangenomen. Wendy mag ook op haar nieuwe school blijven, maar dat betekend wel dat Fenne naar het kinderdagverblijf zal gaan. Wim heeft aangeboden om 1 dag te gaan oppassen. Hij kan makkelijk 4×9 uur gaan werken. Super leuk!! Het is zo n lekkere meid! Ze loopt los die kleine meid! Het gaat zo hard. Pas ben ik mee naar zwemmen geweest. Ze zit in een klasje en wat bleek…ze heeft dezelfde juf als toen ik met Edwin ging zwemmen toen ie zo klein was. Dus ik zeg jeetje Jolanda, zit je nog steeds hier? Niet weg te krijgen zei ze lachend. Heerlijk om te zien dat Fenne totaal niet bang is voor water. Wat is het geweldig om oma te zijn!!

En dan heb ik het nog niet over Jasper gehad. Die is gespot met zn studie. De analiste opleiding is toch niet voor hem gaf ie aan. Hij gaat nu eerst een 1,5 jaar werken en dan pakt ie weer een studie op. Even goed nadenken wat ie wil. Dus werkt ie bijna wekelijks 5 dagen bij AH. Ook hij heeft een vast contract gekregen.  Vandaag was ie ook op sollicitatiegesprek geweest bij een escaperoom. Dinsdag hoort ie meer. Zou leuk zijn als het ging lukken, gewoon voor de afwisseling.

Zo jullie zijn weer een beetje op de hoogte. Wat misschien ook nog leuk is om te vertellen, pas mocht ik meedoen als stewardess voor een Engelse film. IMG-20180301-WA0005weer een keertje. Wat bekende mede figuranten, wat het extra leuk maakt. Weer een ervaring rijker.
En er zit ook nog wel meer aan te komen, maar ik moet even afwachten hoe het verloopt met mijn voet. Ik hou jullie op de hoogte.

Liefs,20180419_225122
Yvon.
Ps. ik kreeg de brochure van het reumafonds binnen met de hartelijke dank voor mijn deelname. Was leuk om te doen.