Het zet je aan het denken……

  • Lieve vrienden,

We zitten in een nare film! Een film die je ooit weleens op tv hebt gezien over een vreselijke virus die zich verspreid. En nu zitten we er zelf in. Zo surrealistisch…..Ik heb sterk het gevoel dat moeder natuur flink bezig is. Bosbranden in Australië,  overstromingen in Spanje en dit…. Ik ben niet spiritueel aangelegd, maar we gaan er misschien meer denken wat er belangrijk is in het leven. We vliegen overal naar toe, soms meerdere keren per jaar, bankstel niet leuk meer, televisie te klein.. dan kopen we gewoon een nieuwe. Kijk naar de auto s die rondrijden…het kan niet op. Met elkaar zijn we de wereld aan het verpesten en dat gaan we nu misschien inzien.

We zullen er met elkaar doorheen moeten, hoe moeilijk het ook is. Maar het gaat ons lukken!! Er is namelijk nog zoveel over om van te genieten! Elke dag dat je opstaat en de gordijnen opendoet en ziet dan de lente je toelacht. Vogels fluiten hun hoogste lied,  bomen worden groener, de plantjes zie je groeien en als het even meezit schijnt ook nog het zonnetje.  En wat zo fijn is, we mogen nog naar buiten, dus de tuin wordt flink onder handen genomen.Zo is er dus nog veel om van te genieten. Zolang we ons maar houden aan de voorzorgsmaatregelen. Laten we dat dan ook doen!!
Dus lopen we bijna elke avond een rondje voor de nodige beweging en in het weekend maken we lekker wat kilometers. Het is anders, maar niet minder plezierig. Je bent nu zo veel meer bewust van alles om je heen. Het komt binnen!! Oog voor het mooie om ons heen. Kijk ernaar en waardeer het. Praat erover met je kinderen. Laat zien hoe de natuur werkt. En hard werkt ook!!! 

Zo hebben Jasper en ik een stuk gelopen, met geweldige lieve teksten die we onderweg tegenkomen….

met Wim en Ronnie eropuit geweest….

met Edwin, Wendy en Fenne gewandeld.

Blijf gezond, let op elkaar en houd vol!!
Dikke kus.
Liefs, Yvon