Wat lopen jullie leuk!!

Lieve allemaal,

Hebben jullie het gezien…..al die bloembolletjes die de grond uit komen. Fantastisch!! De lente komt eraan, mijn favorieten seizoen. Ik kan er zo van genieten als ik aan de wandel ben, Vooral als het zonnetje ook nog eens zijn best doet. ik word er een ander mens van.  We hebben dan ook al heel wat kilometers gemaakt de afgelopen weken. Er als we dan onderweg ook nog kunnen genieten van een koffie to go, dan is dat mooi meegenomen en een extraatje. Dan kun je er weer tegenaan en zetten er de pas er weer in. Wim en ik hebben dezelfde loop en hebben ook dezelfde snelheid. Wat vaak een lach op de gezichten van de tegenliggers brengt. De laatste keer was er iemand die ons zag en toeriep…..”Wat lopen jullie leuk”! Grappig….
Wat was het ook leuk om te kunnen wandelen in de sneeuw. Voor iedereen kwam dit op een goed moment. Dit hadden we even nodig. Zo leuk om iedereen te zien genieten. Sleetjes, sneeuwpoppen, skipakken….ik heb van alles gezien. En dit alles met een strak blauwe lucht…we waren allemaal even op wintersport.

Vorige keer heb ik jullie verteld over de verbouwing….nou, die is nog bezig. Maar de badkamer is af en wat is het een plaatje geworden!! Ik kan er nog niet over uit. Ik ben er zo blij mee!!
Zelf kon ik gaan behangen en dan zie je het opschieten.
Nu zijn de schilders boven bezig om alles te verven en dan gaat het allemaal zo opschieten. Dan nog de logeerkamer op orde brengen en zijn we binnen klaar.  Op dit moment zijn ze de voegen van de kopse kant van het huis aan het vervangen. Je zit even in de herrie, maar dan heb je ook wat. Hopelijk zit het weer van de week een beetje mee. We gaan het zien. Ik zal wel blij zijn als het allemaal achter de rus is en het weer een beetje normaal wordt in huis. Het is rommelig, overal ligt wat… ook al die mensen (die zo hun best doen en mooi werk leveren) die in en uit lopen….dan ben ik een beetje mijn draai kwijt. Ook omdat het werk niet op een normale manier gaat. Zo fijn dat ik weer wat kan doen in de winkel. Zeker nu met de herrie thuis 🙂 En de klanten zijn ook zo blij dat ze weer mogen rondkijken en passen. Dat hebben ze ook zo gemist. Het begin is er weer……hopelijk blijft het de goede kant op gaan en kunnen we straks weer gewoon open.  Wat is het toch bizar dat de dagelijkse dingen die je voorheen voor lief nam en een automatisme werden,   nu zo bijzonder en fijn zijn. Het is allemaal niet zo vanzelfsprekend……

Onze lieve kleindochter is in februari 4 jaar geworden. Ze zit nu dus op de basisschool. Wat gaat het hard….al zo n grote meid. Ze is heel enthousiast over school en vindt het allemaal erg leuk (nog wel, haha).
Ze is ook zo n grote zus voor Jesse. Mooi om te zien. En wat een lekker ventje is het toch. Hij lacht zo veel, heerlijk….hij heeft het duidelijk naar zijn zin. Ik zou wel iedere dag even om een hoekje willen kijken….hij verandert met de week.

Ook ben ik een weekendje bij mijn zus geweest. We hebben heerlijk gewandeld (zo n 20km) en veel gekletst. Daar zijn we goed in…in wandelen dus 🙂
Ze woont zo leuk in de bossen en dat met al die vogeltjes….zo leuk!!Verder ben ik aan het bakken geraakt. Tijdens een wandeltocht, hebben we bij Bagels and Beans koffie met dadeltaart en bananenbrood genuttigd. Die dadeltaart was zo lekker, dat ik het ben gaan opzoeken. Laat nou op internet het recept van Bagles and Beans staan en dus ging ik gelijk aan de slag. Het resultaat was een heerlijke taart, die ik nu al meerdere keren heb gemaakt. Wim en ik hebben s avonds bij vrienden een stukje gebracht om te proeven en hij viel goed in de smaak. Dit resulteerde wel dat zij weer met 2 stukken overheerlijke zelf gemaakte appeltaart voor de deur stonden. Niet verkeerd!! Daarna heb ik nog een noten/kruidkoek gebakken. Ook lekker. En nu heb ik er zeker nog 6 gevonden die ik wil gaan proberen. Dan we lopen wel een rondje om het uit te delen….
Gelukkig kan ik af en toe meedoen met de bootcampgroep van Ronnie…dat is wel nodig met al die taarten. Die coronakilo s vliegen eraan.

Maar we zijn nog steeds gezond en we kunnen nog vele leuke dingen doen. Iets om dankbaar voor te zijn.

Lieve groetjes van mij,
Yvon.