En doorrrr….

Lieve allemaal,

Laat ik jullie eerst het allerbeste wensen voor het jaar 2021!!

 Een jaar waarbij gezondheid bovenaan staat.
Laat ik jullie even bijpraten over afgelopen jaar….Nou, heel groot nieuws!!Wij hebben het jaar zo mooi mogen afsluiten met de geboorte van onze kleinzoon Jesse en wel op eerste kerstdag. Een prachtig manneke. En wat is zijn grote zus trots op hem!!  Alles gaar super met moederen kind. Mooi om het gezinnetje zo met elkaar te zien.

En verder laten we het jaar achter ons liggen….we kijken vooruit en hopen dat het snel weer normaal wordt.

Wat zo fijn is….Wim en ik blijven onze kilometers lopen. We hebben zelfs een georganiseerde tocht gelopen bij Vught, volledig corona-proef. Vooraf een ticket kopen en starten in tijdsloten, een goeie oplossing.Met coffee to go en dixies onderweg, echt top geregeld!!  Zo zijn wij elk weekend wel ergens aan het wandelen. Het liefst wel met goed weer. ik hoop dat we dit zo lang mogelijk mogen blijven doen.
Ook met onze vrienden Ton en Mieke hebben we gelopen. We hadden een weekendje met een overnachting geboekt. Heerlijk op de Veluwe in ons favorieten hotel. Wat was dat super gezellig! We konden toen ook nog dineren, echt lekker. Het mooie was wel, da we om 5 voor 10 naar onze kamer gestuurd werden. Geen punt, de beentjes konden even bijkomen. Na het ontbijt nog een wandeling gemaakt en daarna op naar huis. Fantastisch zo n weekend!

Maar ook met vriendinnen lopen is altijd leuk en gezellig. Dat ga ik er vooral inhouden.Er wordt ook het een en ander aan ons huis gedaan. Zo hebben we de spouwmuur laten isoleren. Nou, dat merk je echt! Dat scheelt nu al met stoken…en dan moet ie ok nog opnieuw gevoegd worden.
er liggen zonnepanelen op het dak. Dan kan ik straks nog meer schoenen kopen, haha…En op dit moment wordt de badkamer aangepakt. En omdat we hem wat groter willen hebben, moeten er ook muren gesloopt worden….Dit gaat wel 4 weken duren, maar dan heb je ook wat. Blij dat ze er aan beginnen. We hebben de tegels al een jaar geleden uitgezocht. Ach, weer zo n luxe probleem.

Van het weekend, toen we lekker alles boven aan het opruimen en leeg aan het maken waren, hadden we ook nog een verjaardag tussendoor. Daar wilden we ons wel netjes voor aankleden, wat trouwens leuk is om te doen.
Onze vriendin Mieke werd 50 jaar en dat wilden we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Haar man had familie en vrienden gevraagd om langs te komen rijden. Dus dat hebben we gedaan! Dat was zo leuk!!

Gelukkig zijn er nog genoeg leuke dingen.  Je zal ze alleen zelf moeten maken. Maar wat maakt het uit…tijd genoeg toch?

Lieve allemaal, blijf verstandig en gezond. Met z n allen komen we er wel.
Lieve groetjes van mij,
Yvon.

Ps. Zo blij dat mijn schoonmoeder het nog zo goed doet. Elke week even op bezoek.