Het mag weer eens tijd worden :)

Lieve allemaal,

Schreef ik de laatste keer in mei nog….het eind van de verbouwing is in zicht….haha
Maar, ivm de late levering van het hout voor de schuurdeur en schutting, is het allemaal iets verlaat. Maar het eindresultaat mag er zijn!! Wim heeft er heel wat uurtjes ingestoken en hij mag er trots op zijn! Ik ben het in ieder geval. Het zou ook leuk zijn als het weer nog een beetje mee zou werken en we ervan kunnen genieten. Maar wat al zo tof is…zelfs met regen kunnen we buiten zitten. De temperatuur is tenslotte goed.

Tussen al het geklus door, nog hele leuke dingen gedaan.
Met Ronnie wezen kanoën in Delft. Heerlijk zo sportief doen in de buitenlucht.  En we hadden er heerlijk weer bij, zo genoten.

We lopen heel wat kilometers zo in de weekenden. Vaak ook met Ton en Mieke. We zoeken dan om de beurt een tocht uit en dat is zo leuk en gezellig!! We ontdekken zo weer hele nieuwe plekken waar je heerlijk kunt wandelen. Mochten we onderweg geen terras  tegenkomen, dan hebben we altijd nog onze eigen thermoskan. En altijd wel met iets lekkers erbij.

Eind juni stond de zomervakantie gepland die we in januari al door moesten geven. We hebben er voor gekozen om naar Zakynthos te gaan en daar hebben we goed aan gedaan. Wat was het een heerlijke vakantie!! Sowieso omdat we onze Griekse vrienden weer zagen, maar ook omdat we het zo’n fijn eiland vinden. We hebben er een wandelvakantie van gemaakt.

En dat we weer de Nijmeegse niet konden lopen dit jaar en die week wel vrij hadden, zijn we verder gegaan met het Pieterpad. Helaas konden we niet verder lopen dan Gennep ivm de overstromingen in Limburg. Maar dat was geen probleem, dan gaan we daar volgende keer gewoon weer mee verder. Voor nu gingen we naar Nijmegen om te logeren bij Theo en Ilse voor 3 dagen. In die dagen hebben we met 5 wandelvrienden de alternatieve Nijmeegse gelopen. Dat het veel meer een terrassentocht werd, is alleen maar gezellig. Heerlijk om elkaar weer te zien!! Maar ondanks dat het bere gezellig is, hoop ik wel dat de 4 daagse volgend jaar weer doorgaat.

De dag voordat we gingen lopen is er wel iets naars gebeurd. Ronnie is aangereden door een auto en is met zijn eigen auto over de kop gegaan. De eikel die dit had gedaan was zelf met een snelheid en zonder te remmen, auto s rechts ingehaald door rood gereden. En dit alles onder invloed van drugs. Ronnie z’n auto was total loss.
De schade-expert zei later, ik mag hopen dat u zoon er zelf niet inzat? Uh…jawel. Zo….mag ik vragen hoe het met hem is? En wonder boven wonder konden we zeggen…een wond op zijn ellenboog, schouder ontwricht en glas in zijn ogen. Ronnie heeft een engeltje op zijn schouder gehad. Inmiddels is hij weer helemaal hersteld en is zelfs alleen op de plek van het ongeluk terug geweest.  Echt zo trots op hem hoe hij ermee is omgegaan. De kanjer!!
En dan kregen we in die week ook nog een telefoontje van Arjan, dat moeders weer gevallen was en haar arm had gebroken. En dusdanig dat het de vraag was of ze haar arm kon behouden. Wat hebben we in de rats gezeten. Na 4 weken kunnen we zeggen dat het vooruit gaat, maar dat we nog niet weten of ze haar arm nog kan gebruiken. De tijd zal het leren. Ook zij is zo n kanjer!! Hoe ze het allemaal oppakt, heel bijzonder.

Met Fenne zijn Wim en ik nog een dag naar Julianatoren geweest. Quality-time met onze kleindochter. Wat was het een heerlijke dag! Zij genoot ervan, maar ik denk dat wij nog meer hebben genoten. We hebben ons in elke attractie gewurmd om met haar mee te kunnen. Wonder boven wonder geen kramp gekregen……haha
Tot slot nog naar de Mac. Dat was een hele tijd geleden voor ons. Bestelpilaren…..oke…..gelukkig konden we ook op de ouderwetse manier bestellen 🙂  Opa en oma worden een dagje ouder, haha..

Kijken wanneer we met Jesse op pad kunnen. Het kan wat mij betreft niet vaak genoeg.

Afgelopen weekend zijn we met zn 13en naar Vlieland geweest. Wat is het toch een geweldig mooi eiland!! En we hadden zo n geluk met het weer, zodat we heerlijk terrasjes konden pakken.  Uitwaaien en genieten, wat wil een mens nog meer.
Onverwachts op een terras met een leuk groepje een heerlijke middag gehad. Zo enorm gelachen!! En vorige week waren we op onze trouwdag vrij en zijn we met Ron naar de Veluwe gegaan en een fietstocht van 58 km gemaakt. Super zo n dag, quality-time. Ron trakteerde nog op een klein ijsje….de lieverd!

Als ik het zo allemaal teruglees, doen we toch een hoop leuke dingen.  Zo blij dat het allemaal kan. We houden het erin!!

Lieve groetjes van mij,
Yyon.
Ps. Jasper had zijn diploma-uitreiking . Hij is nu officieel audicien. Wij waren maar wat trots op de jongste audicien van de avond.
En….Het Ned. elftal met elkaar kijken, dat kan alleen maar in het oranje  🙂