We did it again!!

Lieve allemaal,

Afgelopen vrijdag hebben Wim en ik de 4/3 daagse uitgelopen. Wat geweldig dat het dit jaar weer door kon gaan en wat hadden we er zin in!!  Het was wel de vraag hoe mijn geopereerde voet het ging doen.
Wel hadden we een week ervoor met Mariska en Youri een tocht van 23 km gelopen en dat ging goed. En op mijn verjaardag, we waren allebei vrij, hebben we 40 km  aangetikt.
Ook tijdens ons weekje Zakynthos hebben we 3x een tocht gelopen. En daarbij hadden we hoge temperaturen, dus die hadden we ook geoefend 🙂
De zaterdag voor de start gingen we al naar Theo en Ilse. ’s Avonds kwamen ook Paul en Carolien daar naartoe en zo gingen we met elkaar de stad in en daar sloot Victor bij ons aan. We hebben met elkaar eerst een rondje langs wat podia gemaakt (er zijn er meer dan 40!!). Lopend langs een schiettent kregen de mannen zin om een foto te schieten. Het lukte 2x!! Echt super leuk! We liepen verder en kwamen tenslotte op  de grote Markt uit en daar zijn we blijven hangen. Wat hebben we een grandioze avond gehad, we hebben zo gelachen.  We waren om 3.30 uur thuis. En dat was nog maar de eerste dag, haha. Zondag en maandag hebben we ook nog gefeest, in de stad en op de wedren. Op dinsdag, de gecancelde dag ivm de hitte, zijn we naar Vic en As gefietst. Die stonden op een camping in Balgoij, dichtbij het parcours van de 4 daagse. Zo konden ze ons iedere dag aanmoedigen. dag 1/2 was vreselijk warm, dag 2/3 was kletsnat en best koud en dag 3/4 kon niet beter. Onderweg nog voor de camera van “een vandaag”. Een item over een kennis die behandeld is tegen ms. Ze zag me en we omhelsden elkaar. Een mooi moment! Ook tijdens mijn dansen in Cuijk kwam er een camera en werd ik   geïnterviewd door RTL. Dat kreeg ik s avonds van veel mensen door via social media. We waren 13.15 binnen.
Wat was het weer een mooie week!! Heel veel Nijmeegse vrienden gezien en wat is dat weer gezellig! Samen wat biertjes drinken na het lopen en tenslotte met elkaar dansen bij Wipneus en Pim. I love it!!!
Wat ook nog leuk is om te vertellen. Vriend Henk, die ook loopt, zat ergens in Nijmegen te eten. Zijn oog viel ineens op de achterkant van de menukaart. Laten Wim en ik daar nu opstaan.Een foto van 4 jaar geleden. Hoe bizar is dit!! We zijn daar de volgende dag zelf gaan lunchen om een menukaart te scoren. Superleuk!!
Gisteren is ook gelijk de jaarlijkse foto gemaakt op het Raadhuisplein. Dat was het enige verplichte voor van het weekend, want voor de rest doe ik helemaal niks. Ik ben zo moe! Mede door de hitte heb ik veel te weinig geslapen, of misschien ook teveel gefeest (en gedronken)…… Ik leer het ook nooit HAHAHA

Wat ook nog leuk is om te vertellen…We zijn met een groepje van 7 met de sponsor bus naar Andre Rieu geweest. Wat was dat fantastisch!! Ik kan het iedereen aanraden!! Wat word je daar blij van! Lekker eten en drinken, met leuk gezelschap en fijne muziek. Oké, ik zal nooit een cd kopen van hem, maar dit had ik niet willen missen.

Met Astrid naar Knap-sack in Delft geweest Familiedag in Apeldoorn met boswandeling met gids en aansluitend eten bij Vic en As. We hebben een vliegend hert gespot. Echt zo bijzonder!! Hij leeft 3 weken boven de grond en als larve 8 jaar onder de grond.
Met Yara en Ron gevaren op de Dieze, bij Den Bosch en na een lekkere lunch zijn we glowgolf gaan spelen. Een heerlijke, gezellige dag!! Met Ed en Wen hebben we fietsen gehuurd en  een Fotospeurtocht in Apeldoorngedaan. Dat was ook super leuk! Met Jasper ben ik naar Den Haag gefietst en  hebben we de gevangenpoort bezocht. Aansluitend een lunch. Even quality-time samen! Met Carolien waren we klaar-overs voor de avond 4 daagse. Zo gelachen!! En dan heb ik het ook nog niet gehad over het uitlopen van het Pieterpad. Ik kan zo nog wel even doorgaan, maar dan had ik een maand eerder mijn stuk moeten schrijven. Het wordt gewoon te veel.

 

Wat ik nog wel wil delen, is mijn uitje met Fenne. Samen naar Apeldoorn met de trein om daar met Vic en As naar de Apenheul te gaan. Dat was een dag met een gouden randje. De treinreis samen was al zo n feest. Het genieten als oma is zo fijn!! En zeker als we haar s avonds na het eten met de auto naar huis brachten. Ze zat ineens te huilen. “Wat is er lieverd” …. zegt ze “ik wil bij jullie blijven” De hele dag had ze de volledige aandacht. ik snap haar reactie. Maar thuisgekomen was ze niet van Wendy haar schoot te krijgen. Wat een lieverd is het toch!

Zo, hier laat ik het even bij.
Als ik mijn stuk zo aan het schrijven ben, dan realiseer ik me dat ik het zo goed heb!! Samen met mijn gezin, maar ook met fijne mensen om me heen. Genieten, en zeker niet met mate!

Liefs van mij,
Yvon.
Ps. kreeg ik toch een mooie foto op canvas voor mijn verjaardag!! Ik schoot gewoon vol.