Nog even niet wandelen…….

Lieve allemaal,

Even een update over het herstel van mijn voet.  2 weken geleden mocht de gipsbrace eraf en mocht ik het zelf gaan doen. Dat viel best tegen, want hij is nog steeds dik. Iedere keer als ik iets gedaan had, dan voelde ik het en moest ik met het pootje omhoog. Heel graag zou ik weer mee willen draaien in de winkel, maar na wat ochtendjes koffie drinken, moest ik s middags rust houden. Gelukkig is mijn baas begripvol en hebben we afgesproken dat we volgende week weer uurtjes gaan beginnen. Zo blij mee!! Want ik ben wel een beetje klaar met de puzzels (pffff), netflixen en bankhangen. Wel fijn dat vrienden en familie langskomen en mij al dan niet met de rolstoel meenamen. Vic en As zaten in een huisje in Zandvoort en vroegen of we langskwamen. We zijn met elkaar naar Haarlem geweest, zo gezellig!! Fijn dat het zo kan zo in de rolstoel. We werden in het huisje s avonds  getrakteerd op het bezoek van 2 damherten. Prachtige beesten.

Van de week heeft mijn vriendin Joke, die pedicure is, mijn voetjes behandeld. Wat voelen ze weer heerlijk aan! Ze moeten wel een beetje vertroeteld worden, want ik heb me weer opgegeven voor de Nijmeegse. Of het gaat lukken……we zien het wel. Ik heb er vertrouwen in . Wat hebben we ér allemaal  zin in. We slapen weer ouderwets bij Theo en Ilse en zijn al aan het aftellen. (foto is van het moment dat ik dit schrijf).

Fietsen gaat gelukkig goed. Van de week fietste ik naar het dorp en komt er een auto naast me rijden. Dag mw, Stein!!  Is het een kennis uit Hazerswoude. Ze had net tegen haar dochter gezegd, hier wonen Wim en Yvon ergens. Hoe toevallig!! Zo leuk!
Ook fietsten we naar Fenne om  haar 5de verjaardag te vieren (het gaat zo hard). Horen we ineens achter ons,…” dag familie Stein!” Hey Sjaak! Ik dacht dat jullie altijd alles liepen, zei hij. Fietsen jullie ook graag? Jazeker Sjaak! Mag ik van jullie een foto maken voor een item in de Telstar. Tuurlijk, zeiden wij! Hij heeft er een leuk stukje van gemaakt.

Wat ook leuk is om te vertellen, is dat Ronnie samenwoont met Yara. Zo leuk voor hun. Echt fijn dat ze elkaar gevonden hebben.
Edwin en Jasper hebben hun duikbrevet gehaald, Echt zo stoer! Ze gaan door met een vervolgcursus. Super leuk dat broers dit samen doen. Mooi dat ze Ron een les hebben gegeven voor zn verjaardag en Wim krijgt het voor vaderdag. Zo gaan ze samen op stap, mannen onder elkaar. Dan ga ik met de meiden en de kleinkinderen wat leuks doen. Ieder z’n ding.

Wat is het genieten van het mooie weer. Daar knapt een mens van op. Zo gezellig de bolletjes die uit de grond komen. Het voorjaar is in aantocht!! Wat heerlijk als ik weer wat kilometertjes zou kunnen lopen. Met mijn vriendin heb ik afgesproken om 1 avond in de week een rondje te maken en het steeds uit te breiden. Het gaat vanzelf goedkomen. De volgende keer gaan jullie het vast lezen.
Helaas hebben Wim en ik nu Corona en zullen we eerst moeten herstellen.

Lieve groetjes van mij,
Yvon.
Ps. …..