Leuke dingen doen!!

Lieve allemaal,

Na een heerlijke vakantie was het hier ook nog lang mooi weer, zodat we mooie tochten hebben gelopen. En zeker zo met het herfstzonnetje, is het volop genieten. Blijer kun je mij niet maken.
Wat een uitdaging was, is een tocht geweest over het strand met windkracht 8. Gelukkig hadden we de wind in de rug, maar je voelde het zand op je benen schuren. Terug liepen we langs een kasteeltje waar we ons tegoed deden aan een verdiend wijntje. 

Ook een weekendje mijn broer en schoonzus geholpen met de tuin. Ze wonen in de buurt van Harderberg. Omdat mijn broer rugproblemen heeft, zijn een paar extra handen zeer welkom.Het was een pracht weekend met mooi weer. We hebben heel wat werk verzet.

 

In de herfstvakantie hadden we een huisje gehuurd in Beekbergen. We zouden met Ed, Wen en de kids daar naartoe gaan, maar helaas kon Wendy ivm familieomstandigheden niet mee. Heel triest. Wij hebben er met elkaar er 5 hele fijne gehad, Naar een klein pretpark Binky, zo leuk voor de kids!! Fietsen gehuurd en wat kilometers gemaakt. Naar het zwembad en naar Ouwehands dierenpark. En omdat het zulk mooi weer was, konden we buiten eten en buiten spelletjes doen. We hebben genoten!

Wat ook hilarisch was, was het uitje met mijn werk. Omdat de winkel 10 jaar bestond, gingen we met oud collega’s en aanhang (met z’n 16-en) naar de Lier.  Daar is een evenementenhal met allerlei toffe spellen. Wij hebben levend tafelvoetbal, scootmobielraces en wc pottenrace gedaan, Wat hebben we gelachen. De foto’s zeggen genoeg. Daarna een pub-quiz en tot slot met elkaar uit eten. Een topdag zo met elkaar!

Met Carolien en Paul zijn we een weekend naar Raalte geweest, Daar hadden we een hotel met wildarrangement, Dat was fantastisch!! We zijn ook nog in de stad Deventer beland. Wat is dat een gezellige stad zeg! ’s Avonds na het eten zijn we een kroeg in Raalte ingedoken. Daar zat een voetbalteam en al snel werd er een shotje rondgedeeld. Ineens hoorden we de bel en ja hoor, weer een rondje. En jullie snappen dat er bij een wildarrangement ook al het nodige werd geschonken. ‘s Middags al lekker terrasjes gepakt  En zo liepen we in de kleine uurtjes naar het hotel terug. Maar waar het mis is gegaan, geen idee, maar ineens lag Wim tussen pompoenen 🙂 Wat een lol!  Het was een top weekend! Daar kijken we met heel veel plezier op terug.

En dan is er nog de zussendag. Sylvia<Irma en ik zijn met de trein naar Olga in Ermelo geweest. Ook toen weer zulk mooi weer!! Op de een of andere manier zullen we het wel verdienen, haha. Voor de meiden had ik een gedicht geschreven en ging daar terug in de tijd. De nodige traantjes zijn gevallen. Het was mooi! We hebben met elkaar een stadswandeling door Harderwijk gelopen. Zo gezellig daar!! Zelfs buiten op een terras gezeten. Thuisgekomen gezellig met elkaar chinees gegeten met op de achtergrond het Ned. elftal aan. Dat moeten we ook bijhouden natuurlijk. Weer een gezellige dag! Het kan niet op!!

Afgelopen weekend zijn we in Ootmarsum geweest bij Mariska en Yuri. Wat wonen ze daar toch leuk. We gingen naar het schoolmuseum, want daar was een expositie van Ben Horsthuis, oud inwoner van Pijnacker. heel bijzonder om te zien. Zo leuk ook al die oude schoolspullen. We gingen even terug in de tijd. Maar dat dorpje…. wat een kerstsfeer! Overal die gezelligheid, ik zou de hele middag door die straten kunnen lopen. Prachtig!! Ze wonen een end bij ons vandaan, maar we rijden er graag naartoe.

En dat we van muziek  en gezelligheid houden dat weten jullie wel. Met Theo en Ilse zijn we naar Danny Vera geweest, Een fantastische avond!!  De volgende maand stonden er ineens 3 concerten in 1 week gepland. Niet normaal. De eerste was van Barry Hay in de Ziggo. Dat was niet spectaculair, Daarna het afscheidsconcert van de Dijk. Helaas helaas helaas kwam ik zo beroerd uit mijn werk. Ik kon echt niet mee. Dus terwijl ik op bed lag, waren Wim, Caro en Paul heerlijk aan het genieten. Echt super leuk voor hun, maar zo jammer voor mij 🙁  En dan was er nog een concert van Waylon. Samen met Vic en As hebben we een geweldige avond gehad. Heerlijk lopen dansen!!

Als ik dit zo allemaal aan het tikken ben, realiseer ik me wat een bofkont ik ben. Niet zo gek dat een kennis tegen mij zei…Jij hebt ook niks aan je leven he! We hebben het fijn en goed en genieten daar waar het kan.
Op naar een gezellige drukke decembermaand.

Lieve groetjes van mij,
Yvon.
Ps. Omdat er zoveel klanten zijn die het over de Mall in Leidschendam hebben en hoe vreselijk het is, wilde ik het zelf even zien. Ik vond het eigenlijk super leuk! Leuke tentjes, lekker eten, niet te druk (op dinsdag). Een aanrader wat mij betreft.