Heppie de Peppie

Hi allemaal,

Wat ben ik blij dat ik mijn hart heb gevolgd. Zo fijn mijn nieuwe baan!! Afgelopen vrijdag met collega s en cliënten naar de Toppers geweest. Onderweg eerst nog een hapje gegeten bij La Place en daarna  naar de Arena. Wat was het gezellig zo met elkaar. Heerlijk om de cliënten te zien genieten. Dat op zich is al een feestje.

Wat ook elke week weer op mijn lijstje staat, zijn de wandelschoenen aantrekken. Inmiddels met Ilse al de nodige tochten gemaakt. We kunnen heel goed samen lopen, hebben enigszins hetzelfde tempo. En het is ook nog eens super gezellig. Ilse haar zoon heeft meegedaan aan “Kamp van Koningsbruggen”. Hij heeft het eind gehaald en nu geeft hij tips aan zijn moeder hoe om te gaan met de 100km. En dat geeft Ilse mij weer door. Dat kunnen wij goed gebruiken.Met het gezin zijn we met Pasen naar het Dolfinarium geweest. Ondanks dat het park niet meer van deze tijd is (vind ik) hebben we een ontzettende leuke dag gehad. Het weer speelde daarin een grote rol.
Ook eind april  nog 3 dagen met zn elven in Rossum (Overijssel) geweest. Een groot landhuis uit 1642, met een ooievaarsnest op het dak. En midden in het bos, dus konden we zo een wandeling maken. Prachtig weer hadden we, alleen maar buiten spelletjes gedaan. En in Duitsland naar een dierentuin geweest. Bbq-en, lekker buiten eten… quality-time zo met elkaar.Blijer kun je mij niet maken.

En dan was het 1ste Pinksterdag zover….de familiedag van mijn kant.
Van de 60 waren er 44. Echt een grote groep bij elkaar. Irma en ik hadden de Hichte op de Kleihoogt afgehuurd. Van daaruit kon je zo de Groenzoom in, dus voor de liefhebbers die van wandelen houden.
We konden alles buiten aankleden, want het weer was ons goed gezind. Fijn ook voor de bbq die we gepland hadden. De catering kwam mooi op tijd en iedereen zat te genieten. Een super dag is het geworden!! Volgend jaar wordt het door een ander overgenomen.

De jaarlijkse zussen-dag was dit jaar in Leiden. Een puzzeltocht met tussendoor koffie, lunch en een borrel. Heel gezellig zo met z’n vieren. De plaats voor volgend jaar hebben we maar alvast gekozen. Jullie lezen het vanzelf wel weer.

Maar met wandelen vul ik toch wel de meeste dagen. Met Vic een tocht gelopen, die overigens de smaak te pakken heeft. Met Wim loop ik nog steeds het Marskramerpad. Nog een paar etappes en we zijn klaar. ’s Avonds een rondje met Carolien of mijn vriendin Mariska, die 2 nachtjes bleef slapen.
Vorige week 25 km  gelopen in een heerlijk rap tempo, 6,5/6,8
Zondag ook nog een tocht van 25 km en dan volgende week samen met Ilse 50km. Je moet er wat voor over hebben. 🙂

Zomaar wat fijne momenten van de afgelopen weken/maanden.

Tot slot nog een mooie spreuk voor de komende tijd

Duurder drinkwater / nog even en we doen wijn bij het water - Loesje

Tot snel weer!
Liefs,
Yvon
PS. Wim en ik mochten nog een keertje meedoen met House Vision. Dit keer met Koert-Jan in het Sauerland. Zo gezellig!!