Tijd…..

Lieve allemaal,

Soms glipt de tijd tussen je handen door. De weken vliegen om en het is lente voor je het weet.
Daar zit ik nu op dit moment in. Ik had verwacht jullie in januari het beste te wensen voor 2024 en op dit moment is het nieuwe jaar al 2,5 maand oud.
Zelf ben ik het jaar begonnen met een prestatie al zeg ik het zelf. Wim en ik zaten in een hotel en daar werd mij een fles champagne in mijn handen gedrukt en mocht ik met een flink mes openen. Dat heet sabreren. Het lukte mij in een 3de keer en nog recht ook! Ik was zo trots!
Het gaf mij het gevoel dat  het een bijzonder jaar zou gaan worden. We gaan het zien.

De jongens hebben het allemaal prima op hun eigen stek. Daar ben ik zo blij om. Edwin heeft een hele lieve leuke nieuwe vriendin. Ze past zo fijn tussen de andere. En wat ook zo geweldig is…Fenne en Jesse zijn gek op haar. Ron en Yara zijn gek met hun lieve dochtertje. Het is ook zo’n poepie, oma is gek op haar. Ze is vorig weekend al komen logeren bij ons en dat ging super! Jesse is alweer 3 en Fenne is net 7 geworden. Heerlijk als ze langskomen. Pas is Fenne een dag geweest en zijn we gezellig naar het dorp gefietst. Alle winkels in en uit en natuurlijk spullen om cup cakes te bakken. Of ze komen samen een dag en dan gaan we er lekker op uit. Dat is echt zo genieten!Ook blijven we onze kilometers maken. Met Annemiek, met Carolien of met Joke. Ik zal wel moeten, want in augustus staat de dodenmars op het program. 100 km lopen binnen 24 uur. Ik ga het samen met een vriendin van de Nijmeegse lopen. In april ga ik dan ook met haar lopen om ons tempo te bepalen. We hebben een trainingsschema en hopen op deze manier dat we er straks klaar voor zijn.
Wim en ik waren in januari al een weekendje in Limburg (de eigenaresse vroeg of we de start van het carnaval mee wilden vieren, haha)en hebben daar de nodige kilometers gelopen. Afgelopen  weekend waren we op de Veluwe en hebben we 75 km in 3 dagen gelopen. Het was een top weekend!! Vrijdagochtend gingen we vroeg van huis en liepen dus bijtijds. Onderweg wil de we ergens onze meegebrachte boterhammen opeten en zochten dus een bankje. We zagen er eentje, maar dat was bij een school en dus stonden we even te twijfelen. Komt er een dame langslopen en zegt…ga lekker zitten!! Zo te zien zijn jullie fanatieke lopers. Dus wij gaan in het zonnetje op het bankje zitten, zegt ze… Hebben jullie trek in koffie??  Dan ga ik dat even halen. Nou, dat is lief zeg!! Komt ze even later met 2 mokken en een schaaltje koekjes. Als dit jullie dag maakt, dan ben ik blij, zegt ze. Wat zijn dit soort momenten toch fantastisch.  ’s Avonds  kwamen Vic en As in ons hotel mee-eten. Heel gezellig, we hebben zo gelachen!!

Met Theo en Ilse hebben we het afscheidsconcert van Navarone.een hele gezellige avond en flink uit ons dak gegaan. Wat ook leuk was, was de nieuwjaarsreceptie van mijn  werk. In de Notelaer met de cliënten lekker eten en daarna een dansavond. Zo heerlijk om ze te zien hoe ze ervan genieten. Karaoke en los gaan, dat kunnen ze.

Mochten jullie een avondje willen lachen, dan kan ik je Henri van Loon aanbevelen. Samen met Carolien Paul, hebben we een super avond gehad. Heerlijk gelachen!! Maar ik ben ook met Joke naar het theater geweest en dat was een aanfluiting. Het ergste was dat ik het Joke voor haar verjaardag had gegeven. “De topvrouwen” heette het. Nou, dar zou ik niemand aanraden. Ach, er zit wel eens een misser tussen.

En dan is het bijna voorjaar!! Het mooiste seizoen wat mij betreft. Hopelijk kunnen jullie er net zo van genieten als ik.

Tot snel weer!
Lieve groetjes,
Yvon