Wordt het nu lente……

Hallootjes,

Wat verlang ik naar de zon zeg!! En ik ben niet de enige volgens mij. Je krijgt er energie van en dat kunnen we wel gebruiken met z’n allen. Ik hoor verhalen om me heen dat ik denk, je hebt teveel energie verbruikt. Dan zie je het ook, er mist iets sprankelends. En oh, wat zou je ze dan graag willen helpen, maar zo makkelijk is dat niet. Als je al het mooie om je heen niet meer ziet, dan zit je diep. Heel moeilijk om te zien. Dus, kom maar op lente, we kunnen je allemaal gebruiken!!
In de winkel blijven de kleuren maar binnenstromen. Terwijl ik met de vracht bezig ben, pak ik een t-shirt uit en ik denk, afschuwelijk!!!!! (zeker op die leuke rode broek)Een geel shirt en als ik ergens een hekel aan heb, is het wel de kleur geel (vreemd, want de zon is ook geel). Ik zal ook nooit een gele bos bloemen kopen. Thuis weten ze dat maar al te goed. “Hey mam kijk is gele vla!!! “Ze proberen me elke keer weer te dollen en het domme is, ik reageer. Mijn sportinstructeur weet het ook inmiddels. Nadat hij 1 keer een geel shirt heeft aangehad en ik er iets van had gezegd, heeft hij alleen maar gele shirts aan. Ik moet toch een keer gaan leren niet te reageren.

Van de week heb ik 4 dagen gewerkt en donderdag voor de laatste keer met Frauke. Voordat ik de winkel opende was ik even bij AH geweest en daar kreeg ik een gratis bosje tulpen. Die heb ik in de winkel gezet en het zag er echt gezellig uit. We hebben er samen (ondanks dat het heel rustig was) een hele leuke dag van gemaakt. Zij had taart meegenomen en ik had voor haar een plantje gekocht. Later op de dag kwam Madelon ook nog aan met iets leuks. Zelfs de buurman van Dixons stond haar uit te zwaaien. Zo leuk voor haar!
Vrijdag begon ik wat gammel. Mijn neus zat dicht en die heb ik de hele dag niet open gekregen. Mijn stem kraakte ook enigszins, maar ik was niet ziek of zo. Na mijn werk was het eten en daarna naar Point. Toen ik daar een half uur binnen was, dacht ik wat doe ik hier. Ik had het koud, zat met een dikke sjaal om en kon de muziek die ze aan het draaien waren eigenlijk helemaal niet waarderen. Niets voor mij om er zo bij te zitten. Ik had liever de Voice-kids gekeken. Suze uit Pijnacker zou te zien zijn en wat zo leuk was, ze droeg kleding bij ons uit de winkel. Dat heb ik dus gemist! Na een tijdje was ik het zat om mezelf zielig te vinden en vroeg aan de kids of ze zin hadden in het spel, raden wie je bent. Sticker op je voorhoofd en door vragen te stellen kom je er achter welke artiest, zanger of bekende je bent . Al gauw zaten we met een hele groep met een geel (we hadden geen andere kleur, ha ha) memopapiertje op ons voorhoofd. En ik kan je verzekeren, dat is echt leuk!!!! Naast me zat Niels en hij had Yvon Stein op het briefje staan. Hij wist dat het een vrouw was en ook dat ze 3 kinderen had. Hij vroeg mij, wat kan ik nog meer vragen. Ik zeg tegen hem, Willem Alexander heeft ook 3 kinderen…… Oh, gooit hij ineens in de groep, “doet ze aan goede doelen”? Ja, zeggen ze in koor en hij daarop gelijk: “dan is het Maxima”! Nee, fout!!! De volgende is. Wat moesten we lachen. Probeer het thuis maar eens, leuk spel voor oud en nieuw of zo. Om 11 uur was ik wel blij dat ik thuis was. Zaterdag kon ik lekker uitslapen en dat heb ik ook tot 9.00 uur gedaan. Maar het zat nog niet echt lekker, voelde me nog niet optimaal. Maar goed, we zouden 4 man te eten krijgen, dus moest er wel het een en ander gedaan worden. Tegen 7en kwamen Johan en Lisanne en Madelon en Leon bij ons. Eerst wat zitten borrelen en daarna lekker “wild” gegeten. Nu was het wilde konijn waarschijnlijk iets ouder dan anders, want hij was wat aan de taaie kant. Maar het voorgerechtje met fazant smaakte heerlijk. Na het toetje werden de spullen voor karaoke gevoorschijn gehaald en hebben we (wat ons betreft) heerlijk gezongen. Met een wijntje en een likeurtje lukt het altijd net even iets makkelijker. Een hele gezellige avond gehad!!!! 
Zondagochtend ging het gelukkig een stuk beter en kon ik om 10 uur bij Wilma in de auto stappen. We reden naar de Rotte om daar een aantal kilometers te lopen. Heerlijk zo met het zonnetje. Wel ook een hagelbui op ons dak gehad, maar het viel allemaal nog mee. Zag ik ineens onderweg een aantal caravans staan. Oh, ik ben nog op zoek voor toneel naar 2 zijkanten!!! Ja zei Wil, zeg dat in het vervolg even, dan neem ik een trekhaak mee. Het is dat de route niet vlak langs kwam, anders had ik iemand opgezocht. Ach, we komen er vast nog wel een paar tegen. Toen we eenmaal bij de auto terug waren (gelukkig vond Wilma de sleutels na een lange tijd zoeken) begon het te regenen. Hadden wij toch even mazzel gehad.
Het heeft me goed gedaan zo in de buitenlucht. Ik ben weer fris en fruitig en klaar voor van de week.
Fijne week allemaal!!!!!

Liefs,
Yvon.

Ps. Hopelijk van de week de hypotheek helemaal rond, zodat het bord verkocht op het huis kan!!!!