Love is in the air!!!!

Hey vrienden,

Oh, wat een verademing dat de verwarming in de winkel is gemaakt. Hij heeft het al die tijd niet gedaan en ik kan jullie zeggen, dat dat best koud is met deze buitentemperaturen. Ook voor de klanten die moeten passen. Maar goed, dat is allemaal verleden tijd. We kunnen nu gerust de voorjaarscollectie showen. En leuk dat ie is!!!

Maandagochtend hadden we een gesprek op Ronnie z’n school over het verloop van Ronnie z’n voorbereiding op het examen. Het gaat goed, al zijn de luisteroefeningen wel een probleem voor hem (duh!!). Ze zouden er meer aandacht aan geven en er een oplossing voor zoeken. Wij opperden om het te ondertitelen, net als vorig jaar. Dat ze daar niet aan gedacht hadden??
Ronnie had voor de engels luistertoets een 2,3 en kreeg een herkansing (dit was voor ons gesprek op school). De 2de poging haalde hij een 6,4!!! Ik dacht dat ze het nu ondertiteld hadden, maar Ronnie zei dat dit niet zo was. Hij had de koptelefoon goed op zijn C.I. gezet. Echt zo knap van hem!! Je ziet hem dan stralen en genieten, heerlijk.
’s Middags kwam er iemand bij mij thuis langs. Zij was eerst in de winkel geweest en vertelde dat ze had gehoord dat ik een zoon met CI had en dat ze daarover graag met mij wilde praten, omdat een familielid er ook een had gekregen. Ja hoor, kom maar en zo zaten we lekker met een bakkie thee te kletsen. Wel bijzonder dat mensen zo bij je terecht komen.
’s Avonds had ik toneel en we gingen voor het de scenes oefenen. We gingen het nu ook spelen en dan wordt het toch een heel ander verhaal. Zo merk je dat je eigenlijk de hele tijd op het podium staat. Het was hilarisch!!! We moeten nog wel even op zoek naar decorstukken. We hebben 2 zijkanten van een caravan nodig (met deur), dus als jullie iets weten hoor ik het graag.

Verder heb ik weer heerlijk gewerkt van de week. Vrijdag kwam ik er achter dat ik nog geen foto had gemaakt, dus werk aan de winkel. Gelukkig kwam Dennis met de vracht in de winkel en die is altijd wel in voor een geintje. En voor ie het wist, zat ik al op zijn rug. Een beetje sportman moet dat kunnen hebben dacht ik zo, ha ha. Vorige week was Jan Willem er, maar die had zo’n haast om voor de sneeuw binnen te zijn (gelijk had ie!), dat hij geen tijd had voor een foto. Komt nog wel een keer. Voor de rest was het die vrijdag erg rustig in de winkel. In de hele passage eigenlijk wel. Dat was ook duidelijk te zien aan de overkant bij Dixons. Die mannen daar, waren aan het dansen en aan het springen. De lachsalvo’s kon je bij ons in de winkel horen. Heerlijk als je het zo naar je zin hebt. Ook die 2 moet ik even op de foto hebben. Maar als je dan aankomt met je fototoestel, staan ze toch wel even raar te kijken. Maar ook op commando kunnen ze gek doen!!!
’s Middags kreeg ik een sms-je van Wilma, dat ze bij zumba iets had gedaan waarbij ze nu last van haar rug had. Ze kon geen kant op, dus dat werd niet lopen op zaterdag (voor haar althans). Op de valreep heb ik toen zus Irma gebeld en gevraagd of ze zin had om van Scheveningen naar huis te lopen. Dat wilde ze wel! Zo stonden we om 9 uur met de auto bij haar voor de deur. Een half uur later begonnen we aan onze wandeltocht (-12 graden hè!!!). Wel koud hoor, zeker bij het opstarten. Maar na een kwartier waren we warmgedraaid en liepen we heerlijk in het zonnetje te genieten. Wat een prachtdag!! In Voorburg hebben we onszelf getracteerd op een bak koffie. Heerlijk achter het glas in het zonnetje, dat is pas genieten. Na een half uur gingen we weer verder.  Zullen we nog even bij de schoenen kijken, je weet maar nooit of er nog iets leuks bij zit. Dat was niet het geval en later dacht ik nog, dat loopt helemaal niet lekker met een schoenendoos aan je belt. Er heeft voorheen wel van alles aan gehangen hoor, tot plantjes aan toe. We liepen door langs wat andere winkel, overal stond sale..tot 60% korting. Zullen we hier even…nee, laat maar. Joh, zei Irma, we kunnen toch allicht even kijken. Toch maar naar binnen dus. Leuke dingen!!!! Oh, ik wilde best wel wat dingen passen. Een gezellig mens ook die daar in de winkel hielp. Ze vond het maar wat leuk dat we van alles stonden te passen. Ze kwam steeds weer met wat anders aan. En ja hoor…uiteindelijk lopen we alletwee met een tas de winkel uit. Dus toch weer een tas aan die belt, ha ha. Tevreden met onze aankopen liepen we weer door. Prachtig plaatje die witte gloed over het grasland en de bevroren sloten. Zullen we even op het ijs gaan?? Ja, doen we. Ook leuk voor de foto’s. Wat een lol hadden we samen. Ook heel wat afgekletst en we vroegen elkaar wat we het weekend gingen doen. Zij kreeg eters en ik zei, ik heb lekker helemaal niets. Een relaxed weekend, ook lekker. Aan het eind spraken we af, dat mocht het nog een keer voorkomen, dat ik weer zou bellen.
Toen ik thuis kwam, stond de koffie klaar. Wim kwam naar me toe en zei, als jij nou zo eerst gaat douchen en daarna een tandenborstel pakt, dan gaan we effe weg. Hè?! Wat heb je nou weer geregeld?? Een valentijn-weekendje. Echt zo maf die lieverd van mij. De jongens wisten er van, maar die zullen ook niet stiekum wat tegen mij zeggen. Veel plezier mam!!!! Zo zaten we een uur later in de auto op weg naar…..geen idee. Toen we er aankwamen vond ik het echt geweldig. Een kasteeltje in Zeist, in de bossen, heel sprookjesachtig. Binnen komen in een hal waar de openhaard aanstaat, wat een welkom. Heel vriendelijk allemaal en we kregen de sleutel van onze kasteelkamer. Echt mooi, met een groot (evita) balkon, flesje wijn op de kamer, een bed waar je elkaar kwijt kan raken en ook nog een whirlpool. Oh oh, wat was dit super!!!! We hebben heerlijk een wijntje gedronken in grote leren fauteuils (sjiek hè) bij de open haard.

 

 

’s Avonds een heerlijk diner en alles in het teken van valentijn. Ach, jullie begrijpen dat we samen een heerlijk weekendje hebben gehad. En dan zeg ik ’s middags nog, we hebben dit weekend helemaal niets. Nou, noem het maar niets. Wat een geweldige verrassing!!!!
Tra la la, het leven is mooi….zeker met zo’n verschrikkelijke lieve man en kanjers van kinderen. Ik ben een blij en gelukkig mens en tik met een big smile mijn stuk.

Tot volgende week.
Liefs,
Yvon.