Oh….kriebels

Lieve allemaal,

Het was een leuke week!!! Er komen allemaal nieuwsgierige mensen langs en allemaal zijn ze even enthousiast. Wat is het mooi en jeetje wat groot!!! We krijgen zulke leuke reacties, heerlijk. En, wat het fijne is, het voelt zo goed. Het voelt zo….thuis. Wat geweldig lekker is dat!!!
Na van de week gewerkt te hebben en ook naar de kapper geweest ben, heb ik ook nog hele leuke avonden gehad. Donderdagavond had ik met Madelon afgesproken. We zouden nog even mijn verjaardag vieren in de Guyter. Wel een vreemde avond, omdat ik eerst naar een condoleance moest. En als je daarna gezellig gaat zitten doen met een wijntje is dat enigszins vreemd. Maar…… life goes on. Gelukkig is alles bespreekbaar en dat maakt het makkelijker. We bestelden een lekker flesje wijn, een Chardonney. Een erge lekkere wijn!!!! Na een fles, namen we nog een glas en was het al gauw tegen enen. Maar goed, toen we weg wilden gaan, stond er alweer een glas voor ons klaar. Marco had er nog eentje voor ons in petto. Oeps!!!! Okay, nog even blijven zitten dus, geen probleem voor ons. Komt er iemand naar ons toe, doen jullie nog mee met de 12inch-race? Nee, Madelon is op vakantie. Oh ja, hoe kan dat nou!!! Ach joh, zeg ik, ik spring wel bij je achterop. Nou, dat zal niet gaan, wat we hebben een hele kar gemaakt. Een beetje jammer, zeg ik. Maar….,we hebben nog een fee nodig. Waarop ik zeg, nou…..hier ben ik. Wil je daarvoor even tekenen, kom even mee. Ik weet niet wat mij te wachten staat, maar hij weet waar ik werk. We zien het wel, ik zou het stiekem wel leuk vinden, ha ha…. Te laat gingen we naar huis en ach ja, misschien hadden we een beetje te veel op, hik……
Vrijdag werd Edwin 21 jaar, maar had eigenlijk weinig tijd om het te vieren. Zijn schoonmoeder kwam op de koffie en mijn schoonouders bleven eten. Ronnie en Edwin moesten hun spullen klaar hebben staan, want die werden opgehaald. Nu moest Ronnie nog iets hebben voor de Bonte avond, maar daar had hij nog niets voor. Dus tussen de visite door, zat ik een chaquet te maken voor hem. ’s Avonds nog een hoge hoed en het was klaar. Ach, moet kunnen toch????
Zaterdag een leuke gezellige dag gehad in de winkel en aansluitend ben ik met Mdelon meegegeaan naar haar huis. Daar kwam Samira ook naartoe en zouden we met z’n 3-en gaan bbq-wen. Dat werd hem niet, dus zijn we gaan gourmetten. Wel jammer hoor, want na een dag werken is het heerlijk om een wijntje te drinken in de zon. Maar volgens mij maakt het ons niet uit, wij maken het overal gezellig. Dus zaten we al snel te lachen en te kokkerellen. Gezellig hoor en ook nog erg lekker!!! Ik weet nu hoe je een lekkere verse guacamole maakt. Heerlijk!!!! Nog effe lekker ongegeneerd karaoke met z’n 3-tjes en je hebt een geslaagde avond!!!
Zondagochtend even lekker langer blijven liggen dan normaal, altijd lekker. Om 11 uur kwam vriend Ron op de koffie (eigenlijk thee). Altijd leuk als hij komt. Het was voor kort, want om half 1 kwam Wilma ons halen. We hadden afgesproken om met elkaar naar Nijmegen te gaan. We wilden, ondanks dat we niet gaan lopen, wel laten inschrijven. Dan waren we verzekerd van een startplek voor 2013. Nou, dat was voor ons heel wat waard. wat een heerlijk sfeertje zo op de Wedren en oh…wat kriebelt het dan. Als iemand mij nu een slaapplek aanbied, dan blijf ik, zeg ik stoer. het zou niet verstandig zijn, maar wat is het leuk om weer hierbij aanwezig te zijn. Wel fijn om te weten dat we voor volgend jaar een logeerplek en een startbewijs hebben. Maar na ons kaartje te hebben opgehaald, ging er iets in mijn hoofd spelen. Zullen we……en Wilma begon te lachen. Dat kunnen we wel doen, zei ze. Het is de bedoeling om vrijdag toch een aantal km te lopen, alleen maar voor het sfeertje. Want dat kruisje, dat is helemaal niet belangrijk. Maar het hele feest, daar gaan we voor. Wat het gaat worden……???? Jullie lezen het volgende week wel weer.
Een hele dikke kus van een wandelfreak die te weinig geoefend heeft,
xxx Yvon.