We zijn gearriveerd.

Hoi hoi,

Vanmorgen zijn we om 9 uur bij Wilma vandaan vertrokken. Bepakt en bezakt op naar Nijmegen. Zijn we net goed en wel Pijnacker uit, kom ik erachter dat ik een fleshouder vergeten ben. Nou, dat begint goed. Even terug gegaan om op te halen en weer een poging gedaan om te vertrekken. Het regende pijpestelen, maar wat nu valt, valt morgen niet en de rest van de dagen. We laten de moed niet zakken. Rond 11 uur kwamen we bij Ilse aan en dat voelt als een warm bad. Een pracht van een slaapkamer met alles erop en eraan. Eerst een bak koffie met elkaar en nadat Wim weer op huis aan ging, zijn wij ons klaar gaan maken om naar het centrum toe te gaan. Op de fiets, heel goed te doen een 20 min. rijden,  ook goed om de spieren warm te maken. Laat Wilma nu een bekende zien lopen, echt waar!! Een collega van “het Witte Paard”. Wat een toeval. Eenmaal op de wedren hebben we onze startbewijzen opgehaald en waar we al bang voor waren, we hadden allebei een andere starttijd. Hmmm…. balen. Dus, hier en daar gevraagd en het lukte om te ruilen. Zo starten we morgen vroeg, dat betekent tussen 5.15 en 6 uur. Ja, dat is best vroeg. Zo, dat was gebeurt, nu eerst een biertje scoren. Dat zijn er al met al 3 geworden. Lekker!!!! Komt er op een gegeven moment een camaraploeg naar Wilma. Zo, ben je er klaar voor? Wij een heel interview gegeven en wat bleek…het was een regionale ploeg en we vroegen ons af of er wel echt gedraaid werd. We hebben zo gelachen. Ook nog even met elkaar gedanst,  hier en daar geklets en rond een uur of 4 reden we weer terug. Wilma en ik zijn nog het winkelcentrum ingedoken en  konden bij terugkomst lekker buiten zitten met een drankje. Theo kwam al snel thuis en na een gezellig onderonsje konden we aan tafel. Na het eten wat aardbeitjes eten in de tuin (echt een luxe hoor!!) en nu even mijn stukje schrijven. We duiken er vanavond vroeg in, want we zullen er tussen 4 uur en half 5 wel uit gaan.  Morgen de eerste dag. Jullie lezen hoe dat verlopen is. Welterusten, tot morgen!

Liefs, Yvon.