De eerste dag zit erop!

Lieve allemaal,

Vanmorgen waren we al voor de wekker wakker. Wilma kon niet gelijk in slaap vallen, maar dat halen we wel weer in. Ik had haar voor het slapen gaan een “kado” gegeven. We hebben elkaar heel wat verteld tijdens het oefenen. Zo weet ik dus ook dat ze gek is van John Williams. Daar moest ik wat mee doen. Nou, dat is gelukt hoor. Wat een giller, ze vond het geweldig. Nu kan ze dromen van hem. Een aangename bijeenkomst toch!! Het was nog een race tegen de klok. Komen we beneden, staat alles eigenlijk al klaar. Met een brief erbij, zo lief. We moesten nu wel zelf ons brood klaarmaken (onze verzorger komt donderdag), maar het lukt prima allemaal. Snel wat smacks en cruesly naar binnen schuiven en gaan met die banaan. Fietsend naar de start, heerlijk fris en gelijk goed wakker. Komen we op de Wedren en heb gelijk al een hug te pakken. Leuk die studenten. Bij de start stonden ook An en Ben, kennissen uit het dorp. Effe kletsen en daar gingen we. Het ging lekker en je kijkt echt je ogen uit. We konden al snel aanklampen aan een Oostenrijks peleton. Heel gezellig en we liepen er als hun mascotte achter. Leuk hoor zo kletsen met deze of gene. Onderweg kwamen we heel wat bekende tegen. Die moesten natuurlijk even op de foto. Ook minder bekende, maar ook die zetten we op de foto. En dat is zo lachen, al die verhalen eromheen. We hebben lekker door kunnen stappen, maar bij Oosterhout hadden we toch het idee dat er blaren ontstonden. Ik had er1, maar Wilma had er wat meer en die is goed ingepakt. Een 2de huid aangebracht. We konden doorlopen zonder problemen. Rond kwart voor 3 kwamen we binnen. En wat zat het weer mee, geweldig. Stralend gewoon en ik hoor net op de tv dat het morgen ook mooi is. Fantastisch!!!! We zien het morgen wel weer. Na een heerlijke maaltijd met veel gezelligheid, zit ik weer achter mijn pc. Lekker na te genieten. See you toomorrow!!

Liefs, Yvon.

                                                   Ps. Wat een gave t-shirts zie je toch onderweg.