Echt lekker geweest!

Hallootjes,

Ja ja, maandagochtend weer een rondje gemaakt. Een lekker tempo en een leuke tocht. Net iets minder dan 20km, maar dat maakt niet uit. Onderweg naast veel bekende ook heel wat vreemde vogels tegengekomen. Ze noemen het kunst, maar dat zie ik er niet aan af. Eigenlijk heb ik veel liever iets grappigs wat ik kan fotograveren. Misschien volgende week, want dan ga ik gewoon weer.
Als ik terug kijk op de afgelopen weken dat ik de winkel moest draaien, heb ik er echt een goed gevoel over. Er waren zulke leuke klanten in de winkel. Hoe geweldig is het om man en vrouw helemaal in het nieuw te steken.  Ze waren gewoon een uur aan het passen, bere gezellig. Ze waren zo blij met het resultaat, dat ik ze gewoon even op de foto wilde hebben. Leuk toch!!!!
Het is me alles meegevallen, ondanks dat ik zoveel uur heb gedraaid. Maar goed, dat kan alleen maar omdat ze thuis met alles meehielpen. Heerlijk om te zien dat de jongens ook van alles deden. Ach, ik mopper wel eens op ze, maar ik mag echt niet klagen. Ze kunnen ook zo lekker met elkaar overweg, zo leuk om te zien. Ze hebben zelfs al besproken, wie wat gaat doen met kerst. Sinds 2 jaar delen we de taken met de kerstmaaltijd. Dus dat is nu al doorgesproken. Je kunt niet vroeg genoeg zijn.
Afgelopen vrijdag kwam Madelon in de winkel. Ze hadden een heerlijke vakantie gehad in Costa Rica. Leuk om alles te horen. Ze bleef vertellen en op een gegeven moment hebben we haar gewoon de winkel uitgestuurd. Ze hoeft pas maandag te beginnen, dus wegwezen. Ik moet zeggen dat ik wel blij ben dat ze er weer is, omdat er nu weer vergaderingen op de agenda staan. En van de week werden er ook weer toneelboekjes afgegeven. Of ik ze wilde lezen en een keuze wilde maken. Ik vind dat altijd leuk om te doen en het heerlijke is, dat het ook bijna weer begint. Als ik zo aan het toneel denk, zie ik mezelf al weer verkleed over het toneel gaan. We gaan alweer het 5de jaar in. Het eerste jaar was ik zuster Noor, dat was een klein rolletje. Het tweede jaar was ik Bonne, die rol werd al iets groter. Het derde jaar was ik de burgermeester. Daar was ik niet echt blij mee. En vorig jaar, de vierde keer, was ik Truus en dat vond ik geweldig. Ik ben benieuwd wat er dit keer uitkomt. Eerst maar even de boekjes lezen.
Donderdagavond ben ik met Corine naar “tante Boefie” geweest. Zo eens in de zoveel tijd moeten we weer even bijkletsen. Wat is het daar gezellig zeg!!! Oh, zei Corine tegen mij. je moet me zo herinneren dat ik reserveer voor volgende week. Nou ja, zeg ik, ik ga ook reserveren maar dan voor a.s. zaterdag. Ook toevallig. We hebben een heerlijke avond gehad en heel ontspannen. Het is geen nachtwerk geworden, maar dat is maar beter ook nu ik de hele week moest werken. Toen we weg wilde gaan gaven ze aan dat ze voor het weekend helemaal vol zaten. Dat was balen zeg. Ach, dan gaan we toch gewoon weer naar de Guyter. Echt geen straf hoor, ha ha.

Zaterdagavond begon om kwart voor zes mijn weekend. Ik had er zin in! Edwin was een weekendje weg met zijn schoonfamilie, Ronnie moest al om half 7 gaan werken en Jasper had een bbq van het speeltoneel. Dus….wij naar de Guyter. Zo lekker om daar te zitten, we voelen ons echt zo thuis (is dat een goed teken?). Op een gegeven moment komen er 2 gasten bij ons aan tafel van het eerste van DSVP. En omdat Wim nu vaste grensrechter is van het eerste, kwamen ze even kletsen over de wedstrijd van die middag. Wat een leuke mannen en al gauw ging het over van alles en nog wat. De afspraak staat dat we elkaar zien op het DSVP-feest. Dat lijkt me een goed plan!!
Zondag, uitslaapdag. En wat krijg ik van mijn lieve vent…ontbijt op bed! Wat een luxe. Wat een heerlijke start van een relaxte dag. ’s Middags nog even wat behangen en wat kleine klusjes gedaan.
Ik ga aan tafel, het eten is klaar. Weet je wat, ik neem er (nog) een lekker wijntje bij. Tot volgende week, hik…sorry. 🙂

Dikke kus,
Yvon.