Heb er toch iets aan overgehouden…..

Lieve vrienden,
Jullie vragen je natuurlijk gelijk af wat en waaraan. Ik zal het jullie vertellen. Nadat ik uit Zuid Afrika ben gekomen ben ik meer gaan relaxen. Het leventje daar beviel me wel. Alles is hier hectisch en daar heb ik geen zin in. De laatste tijd pak ik een boek, nestel me op de bank en geniet. Of lekker voor het slapen gaan nog effe lezen. Echt zo raar dat ik dat nooit eerder heb gedaan. Het is heerlijk!
Van de week heb ik niet gelopen, maar mijn huis grondig aangepakt. Ik wil het echt netjes houden allemaal. Ik lijk Mien Dobbelsteen wel, ha ha. Ben ook hier en daar gaan kijken voor wat ideeen voor aan de muur. Het is nu nog kaal, maar ik ga niet impultief iets ophangen. Er moet iets speciaals komen., dus hou ik gewoon mijn ogen open. Ik heb al wel een leuk idee voor aan de ene kant. Misschien dat ik er van de week aan ga werken.
Ook ben ik op zoek naar een buffetkast. Al dan niet om zelf op te knappen. Dat vind ik eigenlijk wel zo leuk om te doen. Er loopt een bod en van de week ga ik er naar kijken. Ik ben zo benieuwd. Ik hou jullie op de hoogte.
Dinsdagavond had ik vergadering van Ubuntu. We zouden gaan evalueren. Echt heel gezellig met elkaar en het is nu de vraag waar de reis over 2 jaar naar toe gaat. Oh, eh….nou, ik ben ik er nog niet zeker van of ik mee ga. Het zou natuurlijk super zijn, maar ik vind een vakantie met mijn gezin ook fijn en ja allebei kan gewoon niet. Daar moet ik dus nog over na gaan denken. Dat gooi ik thuis wel een keertje in de groep. Ik weet nu al dat Ronnie zegt dat ie mee wil. 🙂
Donderdagavond bij Madelon thuis gezellig zitten kletsen over haar vakantie en over mijn evaring in de winkel. Jeetje en dan is het zo gauw laat. De volgende dag gewoon weer vroeg op om te werken. Maar dat moet kunnen toch?!
Zo en dan is het heerlijk om zaterdag de deur van de winkel dicht te kunnen doen en te zeggen, weekend!!! ’s Avonds kwamen Rob en Marian op de koffie. Heel gezellig geweest!
Zondagochtend ben ik met Wim naar Berkel en Rodenrijs gaan lopen (als je de foto’s zo ziet is het meer luieren). De boekjes van toneel zou ik langsbrengen bij Willem. We waren er rond koffietijd (ook toevallig) en ze vragen of we een bakkie wilde. Nou lekker!!! We hebben er een uurtje gezeten en ik heb nu nog meer zin in toneel. Op de terugweg smsde Jasper hoe laat we thuis zouden zijn. Hij moest namelijk nog overhoord worden. Ach gosh, hij is zo goed bezig. Wij dus flink de pas erin gegooid (had eigenlijk met de scooter verder willen gaan) en zo waren we rond half 2 thuis.  Om vier uur zouden de buurtjes een borrel komen drinken. Effe kennis maken. Het was heel gezellig. Prettig hoor zulke fijne mensen als buren. ’s Avonds gingen we nog uit eten. Mijn schoonouders zijn 49 jaar getrouwd en dat mag gevierd worden. Wat een gezellig sfeertje. Het was al weer een tijd geleden dat we bij de Chinees geweest waren. Tot slot kregen pa en ma nog een ijsje om samen op te eten. Echt leuk, ze zaten te genieten.
En dan is vandaag, maandag, mijn lieve vent jarig. Ik heb een appeltaart gebakken en straks komt er wat visite. Zijn kado staat op tafel en hij heeft er een paar keer naar gekeken zo van, wat zal er in zitten. Als de jongens thuis zijn doen we de kado’s. Wat Italiaanse hapjes en Wim z’n zelfgemaakte tomatensoep eten. Heerlijk om de week zo te beginnen!!
Een fijne week allemaal.
Liefs,
Yvon.
Ps. Als jullie een goed boek weten……..