Een knaller!!!

Ha vrienden,

De week begon lekker rustig met wel 3 vrije dagen. Heerlijk, zeker met zulk mooi weer. Ik kon wat achterstallig werk verrichten. En als je zo thuis zit, begin ik ook weer de kriebels te krijgen om alles in de woonkamer te veranderen. Ik ga iets met paars doen denk ik. En zeker nu het wat kouder gaat worden, vind ik het heerlijk om daarmee bezig te zijn. We gaan hier en daar winkels in om wat ideen op te doen. Ik laat het jullie wel weten.

Woensdagochtend heb ik lekker een rondje in mijn eentje gelopen. Even de turbo aan. Het weekend zat zo vol, dat ik aan lopen niet zou toekomen. Dit was dus een goeie zet. Prachtig weer, korte broek aan, insmeren en genieten geblazen. Tra la la….ik zou haast mee gaan zingen met mijn MP3, maar dat wil ik niemand aandoen (kom ik op tijd achter). ‘s Middags hebben Wim en ik de Telstar voor Jasper gelopen. Hij had zo’n lange dag op school en was laat thuis. En wij vinden het totaal geen straf om met dit mooie weer het rondje te lopen.

De dagen erna vlogen om, omdat er veel te doen was in de winkel. Leuke nieuwe dingen. Vooral een gave winterjas, die ga ik mooi scoren! Op vrijdagavond was het mijn Point-avond. Het was weer volle bak!! Leuk om de kids met elkaar te zien. Je hoeft eigenlijk niets te organiseren, ze vermaken zichzelf prima. Hangen, dansen, wat biljarten, ze maken er een feestje van. Wat ik zo leuk vind, is dat er een meisje jarig was en dat ze dan cake meeneemt voor de hele club. Slagroom erbij en die moet dan ook leeg. Hopelijk kijken ze er later leuk op terug van….weet je nog, toen. Daar doe je het voor.

Zaterdag was het een lange dag. In de winkel was het gezellig druk en de voorbereidingen voor a.s. maandag (VIP-dag van 9.00-21.00) moesten gedaan worden. Daar hoort ook bij dat de prosecco even geproeft moest worden (na sluitingstijd hoor!).  Zo was ik pas om 18.00 uur thuis en om 19.00 uur zou ik alweer bij de Trucker zijn. De band zou komen opbouwen voor ons Hakuna Matata feest. Dat werd al met al half 8, omdat er niet eerder iemand met een sleutel kwam. Maar goed, alles stond en het feest kon beginnen. Als er nu maar mensen op af komen. En, ze kwamen. Al gauw stond de tent vol met 80 man. Errug gezellig!!! Heerlijk gedanst!! Het was 1 groot feest. De band was super, echt goed, dat hoorde je van alle kanten. Ze vonden het zelf ook geweldig om te doen en willen best nog een keer komen als het nodig is. Gaan we zeker doen! Om half 3 waren we thuis en hebben nog wel even het geld geteld. De opbrengst is € 500,00, top hè!! Zeker de moeite waard geweest.

Zondag was ik al weer vroeg op, want ik ging toch lopen. Van de week had ik van de sportschool een mailtje gekregen of ik mee wilde lopen voor Pink Ribbon. Met een groepje een rondje in de buurt maken. Daar had ik wel zin in. Ik had Corine meegevraagd en die vond het ook leuk. ‘s Morgens nog even snel een speldje hiervoor gemaakt en hup naar de sportschool. Zo liepen we om 11.oo uur in het zonnetje. Het was warm en windstil, maar gezellig om de zondag mee te beginnen. Toen ik thuiskwam heb ik Wim getracteerd op een mega ijs. Hij was nl zaterdag jarig, maar dat hebben we helemaal niet kunnen vieren (wilde hij ook niet hoor). En om 16.00 uur kwamen mijn schoonouders en hebben we nog een laatste keer de bbq aangestoken. Leuk zo met z’n 7-en.

Zo, ik neem nog een laatste borrel en ga dan lekker plat. Morgen een drukke dag voor de boeg. Slaap lekker allemaal.

Dikke kus van mij, Yvon.