Heerlijke zomer!!

Lieve allemaal,

Wat gaat een zomer toch snel voorbij…..zeker als je het zo naar je zin hebt.
Begin augustus zijn Wim en ik een weekendje in Twente geweest. Op zaterdag  naar een vriend van Wim die in Neede is gaan wonen. Een geweldige plek op het platteland met genoeg ruimte voor paarden, roofvogels en nog meer dieren. We konden gezellig bbq-en en hebben zelfs tot laat ’s avonds buiten gezeten. Daar hebben we gelogeerd en de volgende dag zijn we naar mijn vriendin gegaan. Zij is verhuisd naar Ootmarsum. Wat is dat toch een knus plaatsje. Vol met kunstenaars. Heel leuk om te zien dat ze in een boerderij van 100 jaar oud woont. Ze hebben het helemaal opgeknapt. Wat is ze happy daar!! Zo blij voor haar! Daarna nog naar mijn broer en schoonzus in Brugterveld. Daar waren we al lang niet meer geweest. Een mega tuin met allemaal fruitbomen erin. Lekker in het zonnetje gezeten en weer bijgepraat. Heerlijk zo n weekend!!

Ook zijn we met 4 man bezig geweest in het huis van mijn schoonouders. Wim en Arjan meer dan de dames. Wat een klus!! Al die spullen……en je kan niets zomaar weggooien, alles gaat door je handen. Maar het eind is in zicht. Morgen worden de laatste spullen opgehaald, dan nog schoonmaken en de sleutel kan ingeleverd worden. Weer een hoofdstuk afgesloten. Pa en ma zitten zo ontzettend fijn in “Huize Petrus”!! Als we langs willen komen, wordt de agenda getrokken. Ze hebben iedere maand een dag die in het teken staat van een land. Ze hebben Spanje en Frankrijk al gehad en er zullen nog meer landen volgen. Schilderen, bloemschikken, gymmen, fietsen…..noem maar op. Ze hebben het goed en dat is voor ons heel fijn!

Met Vic en As hadden we een weekend afgesproken. We zouden naar Apeldoorn toegaan om te fietsen. Alleen in het weekend dat we gepland hadden, zat het weer niet mee. Het zou gaan regenen, dus zijn ze naar Pijnacker toe gekomen. Hier scheen de zon en was er wielerronde in het dorp (waar wij eigenlijk geen zin in hadden…). We zijn er eind van de middag naartoe gegaan en hadden het al snel heel erg gezellig. Om half 8 hadden kregen we best wel trek en belanden we in de Guyter. En ja….zet ons in de Guyter en het is zo laat. 🙂 De volgende dag gezellig ontbijten met elkaar, lekker kletsen, super gezellig hebben we het met z’n vieren.

Fenne heeft ook nog 4 dagen bij ons gelogeerd. Wat was dat een feestje. En omdat Jasper vrij was, ging hij mee met ons naar de dierentuin. Zo leuk met die kleine meid!! Ze voelt zich thuis bij ons en dat is zo fijn. En heerlijk om te zien dat Ed en Wen hebben genoten in Limburg, Ook heel wat waard!!

Met Vic ook nog gefigureerd in Flikken Maastricht. Ik zei nog tegen hem….zullen we het nou wel doen? Het is een end rijden, lang wachten en je krijgt er niets voor…. Maar zei Victor, we maken er toch een leuke dag van samen….dus hebben we het gedaan. En we zijn er over uit…..we doen het niet meer. Maar we hebben het samen wel heel leuk gehad!! En uiteindelijk hebben we samen een hapje gegeten in Malden. In Arnhem ben ik op de trein gestapt en naar huis gegaan.

En dan is het alweer 1 september! Wat een prachtdag was het vandaag! Temeer omdat Wim en ik vandaag 30 jaar getrouwd zijn. Gisterenavond hebben we heel gezellig met de kids gebbq-ed en vandaag hebben we een tocht in Rijnwoude gelopen. Eerst een gezellig ontbijtje samen en om half 11 zijn we na een bak koffie van start gegaan. We waren nog maar 3 km onderweg, of we komen Henk en Petra op de fiets tegen. Hun dochter heeft vroeger bij Ronnie in de klas gezeten en wij hebben met elkaar op de gebarencursus gezeten. Koffie?? En ze keren om en even later zitten we met elkaar aan de tuintafel. Even heel gezellig. (dom…vergeten foto te maken) Verder was de tocht prachtig!!! Nederland op z’n mooist. Molen, weilanden, prachtige wolken, zonnetje…..wat wil een mens nog meer. Nou, op een terrasje met een radler en een biertje aan het water. Dus dat hebben we maar gedaan 🙂

Een klein overzicht van de afgelopen weken.
En dan heb ik het nog niet over mijn dagje Kijkduin gehad.
Gewoon teveel om op te noemen.

Tot zover weer.
Dikke kus van mij,
Yvon.