Af-gelopen jaar……

Lieve allemaal,

Als ik zo met een kop thee op de bank zit en terugdenk aan wat ik afgelopen jaar heb beleefd en heb gedaan, dan staat toch bovenaan dat ik veel gelopen heb. En ik merk aan mezelf, dat dat iets is wat ik het liefste doe. Want als je loopt, dan doe je veel dingen tegelijkertijd. Je bent sportief bezig, je komt op plekken waar je nog niet eerder bent geweest, je ontmoet nieuwe mensen, je daagt jezelf uit, je bespreekt van alles met je wandelmaat en (wat eigenlijk het belangrijkste is) je maakt je hoofd leeg. En dat is iets wat ik iedereen zou aanraden, zeker in deze hectische maatschappij.
Wat mij het meest is bijgebleven is het bezoek van neef Mark. Zo fijn dat ik met hem zo n goede band heb. Eigenlijk altijd al….ik als jongste tante, die maar 6 jaar ouder is dan hij. Nadat mijn broer (zijn vader) 7 jaar geleden overleed is de band alleen maar sterker geworden. We bespreken veel en ….ik leer van hem. Hij heeft mij laten inzien dat je hart volgen het beste is voor lijf en leden en uiteindelijk word je daar het gelukkigst van. Dus nadat ik van mijn natuurarts magnesium voorgeschreven kreeg en dat ik lief moest zijn voor mezelf, dingen en mensen die veel energie kosten parkeren en af en toe lekker op de bank moet ploffen met een goed boek, zijn dat de voornemens voor het nieuwe jaar. Je kunt niet heel de wereld op je schouders nemen. Ik ga dus egoïstischer worden 🙂 Zeker weten dat mijn energielevel weer op peil komt.Bij gezond leven hoort ook een beetje dagdromen
De dingen die ik afgelopen jaar gedaan heb, deed ik met veel plezier en daar kijk ik dan ook graag op terug. Mijn vakantie met Wim was een hoogtepunt. Grandioze weken op 2 Griekse eilanden met de allerliefste man, dat is iets waar ik heel dankbaar voor ben. En dat pakt niemand ons af. Mooie lieve mensen ontmoet, mensen met het hart op de juiste plek. Je voelt dat het gemeend is. Heerlijk om op terug te kijken.

Onze kerstdagen waren top! Kerstavond met Wim en Jasper naar het theater geweest. Super avond gehad! Verder ga ik jullie niet vermoeien met alle dingen die ik gedaan heb de afgelopen weken. Alleen vertel ik wel dat Victor een 80/90er jarig feestje gaf  omdat ie 60 jaar is geworden. En dat mag gevierd worden! Nu ik zelf ook ouder wordt (en dus ook wijzer, haha) realiseer ik me dat het mooi is dat we er deel van mogen uitmaken.
Vier het leven, maar wel op je eigen manier!

Ik wens jullie een mooie jaarwisseling en een nog mooier nieuw jaar!
Een jaar waarin je af en toe aan  jezelf vraagt……volg ik mijn passie, volg ik mijn hart?……….

Maar bovenal blijf genieten!

Liefs,
Yvon