Niks mis mee…..

Lieve allemaal,

Mag het nog……..allemaal de beste wensen voor 2020! Dat het maar een top jaar mag worden. Ik ben het in ieder geval goed begonnen. Wat vaker met een boek op de bank en ik vind het heerlijk!! Zeker als het zo guur buiten is, dan is het een kadootje voor jezelf 🙂
De laatste weken had ik even nergens behoefte aan, had het druk genoeg met mezelf, maar van lieverlee pak ik de draad weer op.

Oud en Nieuw hebben we gevierd met zwager en schoonzus, mijn zus en vrienden van ons. Heel fijn clubje om te proosten op het nieuwe jaar. Nieuwjaarsdag hadden we mijn familie uitgenodigd voor een Nieuwjaars borrel. Super gezellig om zo het jaar te beginnen. Iedereen had was lekkers meegenomen. Sfeervol, ontspannen en top!!

Met de voetbal hebben we het een week later gevierd met een borrel en een etentje.  Zo grappig dat we elkaar de rest van het jaar eigenlijk niet zien, maar dat we ieder jaar wel elkaar nieuwjaar willen wensen. Het is dan ook altijd bere gezellig met elkaar. Zelfs als je besloten hebt om aan “dry Januari” mee te doen. Daar heb ik totaal geen probleem mee gehad. Tot afgelopen weekend 🙂 …Theo en Ilse, onze vrienden uit Nijmegen, waren al rond 10. 00 uur bij ons. We zijn in de middag Delft ingegaan. Ze waren er nog niet eerder geweest en zij zijn wel van de steden (daarom gaan we ook naar Valencia dit jaar). Lekker een beetje kuieren door de stad met af en toe ergens kijken of ergens iets gebruiken. Rond half 5 streken we bij CafĂ© Belvedère neer. En daar hebben we een wijntje genomen, om te proosten op 10 jaar vriendschap. En om dat nu met een watertje te doen, haha… Het is een goed excuus, maar vond het ook wel prima. ’s Avonds bij Sijgje gegeten, wat top was!!  Een heerlijke dag met deze lieve vrienden.

En ook weer wat kilometers gelopen. Met Wim of alleen, maar ook met mijn wandelmaatje Joke. Lopen met al dan niet een lunch ergens. Gezellig en lekker!!! En wat een leuke bijkomstigheid is…Wim kan het goed vinden met de man van Joke. Dus borrelen we ook met elkaar.
Met Wim een geweldige tocht gelopen in Zevenhuizen. Deze stond in het teken van 75 jaar vrijheid. Zo goed georganiseerd!! Mocht ook wel, want er kwamen zo maar tuinduizend man op af.

Veel militairen op de been, oude muziek en veel voertuigen, fantastisch. Bij de rustpauzes waren lekkernijen van toen te koop, zo leuk hoe ze dat gedaan hadden.
Ook een tocht rondom Giessenburg gelopen (ligt bij Gorinchem).

Wat een prachtig weer hadden we. Het voelde gewoon een beetje lenteachtig aan.  Heerlijk, ik kan niet wachten….zeker ook zo met de lentekleuren in de winkel krijg ik helemaal de kriebels. Ik heb er zo n zin in!! En dan gaan we er ook met Fenne wat meer op uit. Dat wordt ook alsmaar leuker. Ze klept de oren van je hoofd van wat ze allemaal ziet.  Echt een lekker ding.

Soms vraag ik mezelf af, waar blijft de tijd. Het vliegt…..en dat zie je aan zo n kleine meid. Ze wordt deze maand alweer 3 jaar. Over een jaar gaat ze naar school….Ik hoor jullie reactie 🙂  jullie hebben er dus ook last van, haha.

Tot snel weer!!
Liefs,
Yvon.