Tijd voor verandering!!

Lieve allemaal,

De zomer doet de mens goed!! Dat zie je overal om je heen. Heerlijke om dan ’s avonds in de natuur te sporten. Zo leuk dat ik Walkilates heb gevonden. En dat het een leuke groep meiden is, dat is mooi meegenomen.

Vorige maand zijn we samen met Vis en As naar Zakynthos geweest. Wat was dat heerlijk!! Kijk, wij vinden het een geweldig eiland en kennen daar inmiddels wat lieve Grieken. Maar dat Vic en As dat ook zo hebben ervaren, dat is zo fijn. Heerlijk eten, lekker drinken en heel veel gezelligheid.Kortom, een week om met plezier  op terug te kijken.

Ik heb nog een heel leuk nieuwtje…ik word weer oma!! Ron en Yara zijn in verwachting van hun eerste kindje. Het word een meisje. Zo bijzonder weer, mooi om naar uit te kijken.

En ja, dan is er nogal wat veranderd de afgelopen weken. Ik heb mijn baan opgezegd en het voelt als een bevrijding!!Het juiste moment, soms is dat nu - Online tegeltjes bakken - WBVB ...Met heel veel plezier heb ik er 7 jaar gestaan en heb het heel erg gezellig gehad met al de klanten. Maar ongeveer 2 maanden geleden is Lara  Mode een afhaal en ophaalpunt van pakjes geworden. Daar werd ik zo ongelukkig van, dat ik voor mezelf heb gekozen. Dat ik mijn lieve collega Diana ga missen, dat is een feit.Maar ondanks dat ik haar ga missen, weet Ik zeker dat ik een goede beslissing heb genomen. Op mijn laatste werkdag  (met attenties en appjes van wat klanten)        had ik ’s avonds een feestje van Sandra die 60 werd.. Daar heb ik ook mijn eigen feestje gevierd. Proost!!
Afgelopen maandag heb ik de sleutels van de winkel ingeleverd en kreeg ik nog bloemen en een kadobon. Tijd nu voor een nieuwe uitdaging en wat dat zal zijn, dat horen jullie nog.
Eerst de Nijmeegse 4 daagse lopen, waar ik ontzettend veel zin in heb.

In voorbereiding van de 4 daagse  hebben Wim en ik de dag na het feestje van zaterdag ( 3 uurtjes geslapen, pfff ) 40 km gelopen. En dinsdag samen met Annemiek nog een kleine 20km. Ook zijn Wim en ik begonnen aan het Marskramerpad. Dus de nodige kilometers hebben we al gelopen. De voetjes voelen goed, de benen zijn oké, we gaan het zien.

Allemaal nog een hele fijne zomer en maak er wat moois van!
Liefs van mij,
Yvon

                                                    Pin on Inspiration/Quotes