Wat een geweldig feest!!

Lieve allemaal,

Even een kleine update voordat we de kilometers moeten gaan lopen.
We zijn zaterdag aangekomen bij onze vrienden, Theo en Ilse. De vlag hing al weer uit en een pakket met het nodige voor de 4 daagse werd ons kado gedaan. Wat een lieverds!! Zaterdagavond kwam het met bakken uit de lucht, dus besloten we dat we niet de stad in gingen. Al met al heel gezellig bij hun thuis en al gauw was het 2 uur. ’s Zondags waren we na het ontbijt onze fietsen gaan halen. Theo bracht ons er naartoe en wij fietsen  daarna  naar de wedren om de startbewijzen op te halen. Er stond een rij van heb ik jou daar!! Maar dat hebben we er voor over.

Zo gezellig om in de rij te staan en te praten met deze of geen en de week alvast door te nemen. De tijd vliegt dan.  Voor je het weet heb je het bandje om je pols. en dan een patatje en biertje scoren en genieten.

Om 16.00 uur hadden we in de stad  afgesproken met Theo en Ilse  en zo zijn we tot half 12 in de stad geweest. Dansen, drinken en veel plezier hebben, daar gaat het om. Na een heerlijke nacht zijn we vanmorgen na het ontbijt naar Vic en As  gefietst. Die zitten op een camping in Balgoij. Daar koffie gedronken en gegeten. Om 13.00 uur op de fiets gesprongen en weer naar de wedren gegaan. Daar zouden we onze vrienden treffen. Wat een heerlijk weerzien!! En daarnaast nog met lui kennis gemaakt. dat wordt leuk van de week!! We hebben een super middag gehad!! Klaar voor de kilometers! Ik spreek jullie morgen!!

Liefs van mij,
Yvon.