dag 1

Lieve allemaal!

Dag 1 van de Nijmeegse. Wat een mooie start hadden we! We hadden de late start. Wij dachten dat we om 6 uur mochten vertrekken, bleek het een kwartier eerder te zijn. Zo konden we gelijk doorlopen, haha. Het liep al gelijk lekker! Temperatuur super, beentjes goed en zo af en toe een gesprekje, zo loop je snel een paar kilometers weg. Halverwege kwamen we in Elst. Daar zaten broer Vic en schoonzus As. Daar stond een lekker bak koffie met appeltaart klaar. Heerlijk!!!  Daarna konden we weer door. Nog even een stop in Bemmel en daarna nog maar een kleine 10 km. Bij AH scoorden we nog een biertje en op naar de finish. En ja hoor, we waren binnen. En dan gaan we naar onze vriendengroep en als eerste gaan de schoentjes uit. En na een biertje gaan we de dansvloer op. Dat is zo goed voor de spiertjes. Zo kunnen we er morgen weer tegenaan. Net op het fietsje terug naar ons “huis” en na een heerlijke douche gaan we nu eten. Wat een fantastisch feest was het weer.
Tot morgen!!

Liefs van mij,
Yvon
Ps. wat een leuke T-shirts zie je toch