dag 2

Lieve allemaal,

Wat is zwaarder….40 km per dag lopen of  de feesten er omheen. ik kan jullie zeggen dat de feesten heel zwaar zijn 🙂
De dag begon goed. Om half 9 waren we (op de helft) in Wychen en daar zaten Vic en As te ontbijten. Voor ons hadden ze koffie met gebak. Super gezellig!!!  Met Marlika hebben we ook nog even op gelopen. Heel gezellig met haar. Een topper! Maar ik voelde onder mijn voet een plek ontstaan. Het zal toch niet….De laatste kilometers hebben we mega snel gelopen. Het is dat we nog even bij appie bier gingen halen, want anders waren we voor 12 uur binnen geweest, Maar ondanks de pijn heb ik toch heerlijk gelopen. ViC was er ook toen we over de finish kwamen. Ik ben nog voor ons 3en een patatje gaan halen. Maar terugkomend vroeg ik mezelf toch af of ik niet even langs de blarenpost moest gedaan. Al met al toch maar gedaan. De meneer van het rode kruis kwam naar mij toe. Dus ik vroeg…U bent de dokter?? Ja, gaat u maar mee. Ik ben voor het eerst hier. Oh ja, heb ik dat…Hoe heet je?? Ik ben Nico. Echt een toffe peer!! Maak er wat moois van Nico. Oh…ik kan het niet echt vinden en hij haalde er iemand bij. En hij haalde er ook nog iemand bij die zei, wat een mooie bruine benen. Ik haal even een expert. Oke, wat gaan we doen? Ze zei, het komt er niet uit, ik ga  met een injectienaald vocht eruit halen. Kan even pijn doen. Ik dacht alleen…haal er maar uit. Het is gebeurt en Nico heeft het getaped. Ik heb terug op de wedren nog flink gefeest, maar voel nu dat ie weer volloopt. Wat gaat dat morgen worden….
Duimen jullie mee?

Liefs,
Yvon