dag 3

Lieve luitjes,

Even een kort berichtje zonder foto’s (teveel gedoe, haha).
We waren om 14.00 uur binnen na de late start. Wat was het voor mij een waardeloze dag. Ik was vanmorgen totaal niet in mijn hum en kon iedereen om mij heen wel een lel verkopen. Niet gedaan hoor, haha. Oorzaak…..inderdaad, gisteren teveel gedronken. Zo niet slim.
Over de finish ben ik nog bij de blarenpost alles laten doorprikken en tapen. 1 biertje genomen , even gedanst en naar “huis” gegaan.  Ik heb zelfs na het douchen op bed gelegen. En dus zijn we ook niet uit eten geweest met Theo en Ilse ( wat we altijd doen).
Even mijn rust pakken. Morgen hopelijk weer fris aan de (vroege start)
Tot morgen allemaal!! Welterusten!

Liefs van mij,
Yvon.
Hoe ging dat liedje ook alweer…..Je wordt ouder mama geef het maar toe 🙂