Dag 4

Hallo allemaal,

Jullie zitten met smart te wachten op dag 4 natuurlijk.
We gingen super van start en dat hebben we eigenlijk de hele dag vol kunnen houden. We hadden een flink tempo en dat is zo prettig op dag 4. Na 10 km trakteerden we onszelf (zoals elk jaar) op een heerlijke kersenvlaai.  En dan kun je er weer tegenaan. Zo kwamen we al om 9 uur (halverwege) bij Vic en As, die al juichend ons op stonden te wachten. Zo leuk dat we van die vaste supporters hadden alle dagen. Lieverds zijn het!! .Na een soepje en een toiletbezoek (wat altijd een feestje is daar in Linden)  op naar de derde stop, gingen we op weg naar onze vaste plek in Mook. Vlak daarvoor stond een commandokraam kruidenbitter uit te delen. Nou, daar zeggen we geen nee tegen. Zo, das best heftig spul! Toen we weer verder liepen werd er gezegd, zo zo jullie lopen nog soepel! Dus ik zeg tegen die dame….net een kruidenbitter op, we gaan weer als een nieuwe. Zij lachen! We kwamen al snel bij ons  restaurant aan het water. Daar nog een broodje kroket met een biertje gescoord . Nu nog het 2 uur lopen tot aan de finish. Maar dat zijn wel 2 hele slopende uren. En wat zo jammer was, het begon te regenen en niet zo’n klein beetje ook. Maar het mocht de pret niet drukken. Het was fantastisch, zoals altijd!! En wat zo fijn was, totaal geen last van mijn blaren. Chapeau voor de blarenpost!! Zo konden we over de finish onze mooie medaille ophalen en nog een stempel in mijn IML paspoort scoren. En ook niet geheel onbelangrijk….een biertje!! We hebben er een geweldig feest van gemaakt met alle lieve en gezellige lopers.
Wat ik zo mooi vind aan dit alles,….er is zoveel ellende op de wereld, maar als je zo’n weekje hier in Nijmegen bent, vergeet je dat allemaal. Wat een gemoedelijk sfeertje, geen overtogen woord, alleen maar blije gezichten (zelfs op de blarenpost 🙂 ).
Dus, pak jullie wandelschoenen uit de kast en ga oefenen voor volgend jaar. Jullie zullen er zeker geen spijt van krijgen. En….dan drinken we samen dat biertje, haha.

Tot snel weer!
Liefs,
Yvon.