Wat een veranderingen…..

Lieve allemaal,

Het wordt weer tijd dat ik jullie bijpraat. Er is heel wat gebeurd de afgelopen tijd.Het grote, mooie nieuws is dat we weer opa en oma zijn geworden!!! Ron en Yara zijn de trotse ouders geworden van hun dochter Mila. Wat een schattig meisje. Heerlijk om hun als gezinnetje te zien. En  hoe mooi om Ronnie als vader te zien. Hij is zo lief voor zijn dames. Ja ja, kleintjes worden groot. In mijn ogen bleef Ron altijd mijn “kleine” jongen……ik heb meer dan een traantje weggepinkt. Wat ben ik  trots op hem. Hij heeft het goed voor elkaar en dat is zo fijn.

Alleen heb ik ook minder nieuws…Edwin en Wendy zijn uit elkaar. Daar ben ik even van slag van geweest. Maar omdat zij het samen zo ongelooflijk goed oppakken, is het minder moeilijk om te accepteren. Je hoopt gewoon dat de kleinkinderen zulke dingen niet hoeven mee te maken, maar het is wat het is. Je hebt maar 1 leven en als je samen niet meer op een lijn zit, dan is het misschien beter om een ander pad te kiezen. Ook op Ed en Wen ben ik trots. Ze vieren nog met elkaar en de kinderen oud en nieuw ook al wonen ze niet meer bij elkaar. Op naar een nieuwe start. We blijven elkaar zien, dus fijn dat het op een  op een relaxte manier kan.
En dan heb ik ook nog nieuws over Jasper. Die heeft net de sleutel van zijn huis in Delft gekregen. Hij trekt daar samen met Floor in januari in. Zo leuk voor hun een eigen plekje. Dat wordt stil in huize Stein. Maar het bied ook perspectief, haha…Wij veranderen van slaapkamer en dan krijg in een walk in closet!! Dat wordt lekker klussen in het nieuwe jaar! Leuk vooruitzicht!
Verder ook nog een heerlijk weekendje naar Holten geweest met Vic en As. Het was een heel koud weekend en laten we nou een hottub bij ons huisje hebben. Dat was zo gezellig, heerlijk gelachen met elkaar. In Deventer hebben we een stadsspeurtocht gedaan met tussendoor een restaurant en kroeg bezoek. We waren weer helemaal opgeladen na dit weekend.
En dagje bij Maris en Yuri in Ootmarsum, eten bij Fattoria Naturale met Carolien, Paul, Ilse en Theo, lopen met wandelmaatje Joke,

RoetveegpietbijCraeyenburg

 

 

Naar “Smaak van de winter” bij kasteel Duivenvoorde met Joke en Joop

met Jasper en Floor een kerstpuzzelrit op de Veluwe, uit eten met de zussen

 

naar de kerstmarkt in Oud-Rijswijk,

theater, wandelen,  wandelen, wandelen………

leuke dingen blijven doen.

Ook ben ik het figuratiewerk weer aan het oppakken. Zo mocht ik de stand-in zijn van Claudia de Breij  voor het programma “bij van Duin op de achterbank”. Zo super leuk!! Ik had een kamer in het vd Valk hotel. Daar werd mijn haar gedaan. Daarna werd ik rondgereden in Den Haag in een prachtige auto. Een auto van 95 jaar oud en is van Queen Elisabeth geweest. Zo bijzonder om daar in te mogen zitten.
Ook een opnamen in een hofje in Utrecht voor een kerstcommercial voor een tv programma. Dat was op de dag met de zwaarste storm van het jaar. Maar ook weer zo leuk en gezellig!!
En dan hebben Wim en ik ook nog een fotoshoot mogen doen voor Topparken.  Een super leuke opdracht met een heel gezellig team. De foto s zijn overal op de site van hun te zien. Dit zijn pareltjes van opdrachten. Nogmaals bedankt Ilse, voor het doorgeven hiervan.

Lieve allemaal, ik wens jullie hele gezellige, warme, liefdevolle feestdagen en een fantastisch mooi 2024!!
Tot volgend jaar!!

Komische kerstkaart Happy HO HO HO Prosecco grappig

Lieve groetjes van mij,
Yvon