It’s beginning to look a lot like christmas!!!!!

Lieve lezers,Het gevoel is er nog niet helemaal, maar het komt wel erg dichtbij. Kerstmis en wat heb ik er een zin in!!!!
Jasper is weer helemaal in orde en wat is dat heerlijk. We hebben nog wel een afspraak staan met de kinderarts, maar desondanks laten we die gewoon door gaan. Het lijntje houden we kort. Maar wat zit Jasper lekker in zijn vel. Met school wezen schaatsen en geeindigd in een kroeg voor een warme chocolademelk. Lachen hoor! Zelf blijf ik verkouden en het knietje is ook altijd nog gevoelig. Maar morgen ga ik mijn Personal Trainer wel even bellen.

In de winkel is het ook volop kerst. De kerstliedjes vliegen om je oren. Glitterjurken en galaoutfits, we hebben het allemaal. En wat heerlijk om die meiden aan te kleden voor een galafeest. Er stond op een gegeven moment een man in de winkel en het bleek dat hij van Lake Side was. Maar omdat Madelon er niet was, nam hij veel met mij door. We krijgen barkrukken in de winklel!!!! Dat had ik in de eerste weken al aangegeven. Dat zou geweldig zijn een tafeltje met hoge stoelen. De andere waren niet enthousiast, maar nu krijgen we ze wel. Ik vind het helemaal te gek!!!  Het was gezellig druk deze week met als uitschieter afgelopen zaterdag. Ik ben benieuwd hoe dat van de week gaat lopen. We zullen zien.

Donderdagavond hadden ik met de meiden van Tae-bo afgesproken in de Guyter. We zouden het sportieve jaar afsluiten met een etentje. Dat is altijd bar gezellig!!! En wat hebben we een lol!!!! Wat een lekkere groep meiden is het toch. We gaan er volgend jaar gewoon mee door. Wel vreemd dat we te horen kregen dat we wat rustiger moesten doen (tafeltje naast ons, waarschijnlijk een geintje). Maar goed, dan moet je ons maar niet midden in de zaak zetten. Ha Ha!!!

Vrijdag was het een drukke dag. Van de oudjes naar de winkel, om half 7 thuis, effe eten en om half 8 weer naar Point. We hadden een kerstbuffet georganiseerd. Van te voren wilde ik het een beetje aankleden met lichtjes voor wat extra sfeer. En zo rond acht uur kwamen ze binnen met van alles en nog wat. Zo leuk om te zien. Ik had ze gevraagd om in het rood/zwart te komen en daar was behoorlijk gehoor aan gegeven. Het was een super gezellige avond, we hebben er zelf een fles wijn voor opengetrokken. Ook leuk dat alle leiding er was. Ook hier weer een leuke groep bij elkaar. Toen ik om elf uur thuiskwam wilde ik niet gelijk naar bed, maar dat betekent wel dat het zo gauw laat is. En dat was het de avond ervoor ook al. Maar goed, als het gezellig is neem je die korte nachtjes voor lief. Wel jammer dat er in die korte nachtjes de wekker om half 4 gaat. Ja hoor, Wim heeft de pieper weer en er is het een en ander voorspeld. Het is elk jaar weer prijs.  
Zaterdag waren we klaar voor de drukte. Ik was (zoals altijd) om 9 uur in de winkel. Dan zet ik de radio aan, neem een bak koffie, cheque de mail en leg de winkel netjes. Dat vind ik altijd zo lekker om te doen. Thijs en Anthonie kwamen na 20 min. en ook zij hadden er zin in. Wat een lekker leuke dag!!! Zo gezellig!! Er was op het Raadhuisplein ook van alles georganiseerd en dat brengt veel mensen op de been. Er waren er 2 die wat hoger liepen, ze hadden dan ook veel bekijks. Leuk die ijskoninginnen. Om kwart over 5 deden we de deuren dicht en gingen alles voor a.s. maandag voorbereiden (VIP-dag). We hebben ook met elkaar de dingen doorgenomen (wel met een biertje en een prosecco erbij). Dat was even heel gezellig en we hebben tranen met tuiten gelachen. Nog met elkaar opgeruimd en zo kon ik om half 7 eindelijk naar huis gaan.
En na een relaxte avond stond ik om 9 uur op…..om te lopen. Ik had afgesproken met Wilma dat ik om half 11 bij haar zou zijn. Het was lekker weer, het zonnetje scheen en met mijn muziek in mijn oren was ik zo bij haar. Dat was weer veel te lang geleden dat we een rondje hadden gemaakt. We hadden er echt zin in. We hebben maar een licht buitje gehad, het viel dus alles mee. De spieren waren wel stijf zo met die kou erop. Ze zijn niet veel meer gewend. Om kwart voor 1 kwam deze kerstvrouw voldaan thuis.  Nog lekker de tijd om een warme douche te nemen en naar de verjaardag van mijn zus te gaan.

Nu nog kaarten schrijven, toneelboekje lezen (welke gaat het worden?) en mijn stuk plaatsen.
Een fijne week allemaal en veel kerstvoorpret. Gewoon lekker de liedjes voluit meezingen, het is voorbij voordat je het weet!!!
Hele knusse kerstdagen, geniet ervan!

Liefs,
Yvon.