The most wonderful time of the year!

Hallootjes,

Het begon van de week al goed met een VIP-dag in de winkel. We zijn dan open van 9.00 tot 21.00 uur. We waren er helemaal klaar voor. Onze VM-er Samira kwam ons helpen. Altijd handig een extra hulp. En vooral zij!!! Het is zo’n leuke/gekke meid. Altijd lachen geblazen. We hebben dan ook onwijze lol gehad met elkaar. En wat een knaller van een dag is het geworden. Achteraf bleek dat we eerste uit de regio (15 winkels) zijn geworden. En dat voor ons kleine dorpje. Echt zo gaaf!!! We waren ’s avonds allemaal moe en voldaan. Bij half elf was ik thuis. Dinsdag met Jasper naar de orthodontist geweest. Dat wordt een beugeltje. Dat worden weer wat fietstochtjes op en neer naar Delft. Ach, blijven we lekker in beweging. Met Edwin ook gedaan en het resultaat mag er zijn. ’s Avonds waren we bij Ronnie op school. Er werd het een en ander besproken over het examen. Dat gaat nu best opschieten. We hoefden ons geen zorgen te maken over Ronnie, hij doet het prima. Misschien dat we hem wat minder thuis konden laten doen, want hij is altijd zo snel klaar in de klas. Nou ja……kanjer!!!!! Woensdag had ik lekker tijd voor mezelf. Lekker relaxed gedaan, wat kado’s gekocht, lekker in de kerstsfeer komen.
Donderdag weer een extra koopavond en vrijdag weer een hele dag. Ongelooflijk wat een topdagen. De mensen blijven komen, niet normaal meer. Vrijdagavond zeiden we al tegen elkaar, hoe zal het morgen worden. Er hangen niet veel kleren meer in de winkel. Ach, de week kan niet meer stuk, we zullen wel zien. Maar de deuren waren zaterdagochtend nog niet open, of de klanten stonden al in de winkel. We stonden op een gegeven moment met 5 “man” personeel. Rennen, vliegen, de dag vloog om. Rond 13.00 uur hadden we een pan met glühwein staan en iedereen die langskwam werd voorzien. Wat een gezelligheid!!!! De regiomanager kwam langs en vertelde ons dat we 4de landelijk waren geworden over de afgelopen week. Wat een prestatie!!! Zeker als je bedenkt dat het over ruim 80 winkels gaat. Wat een super gevoel geeft dat. De deuren waren dicht, de winkel was aan kant en we waren klaar om een kerstborrel in de Guyter te gaan halen. Even proosten op afgelopen jaar. Super!!
Kerstavond was erg gezellig thuis. Edwin z’n nieuwe vriendin, Wendy, was er ook. Een hele leuke, spontane meid. Na het eten hebben we de kado’s opengemaakt en hebben we er een leuke avond van gemaakt. Rond 11 uur kreeg ik een sms-je van Madelon, ga je nog naar de Guyter? Ik had haar nl. ’s middags gezegd dat ik het wel leuk vond om effe langs te gaan en of zij er ook zin in had. Ze wist het nog niet, want ze was best moe. Maar toen dat sms-je kwam, moest ik erg lachen. En ik had er wel zin in, dus na een kwartier stonden we met z’n vieren in een overvolle Guyter. Vic en As en Patries waren er ook en al snel stonden we gezellig met een groepje. Er werden bladen met muziek uitgedeeld, want er was kerstkaraoke. Oh ja, dat is waar ook. Na een uurtje zei ik tegen Vic, zullen we straks wat gaan zingen? Nog een paar biertjes zei hij, oké? Na een tijdje heb ik hem zover en staan we samen, met een kerstmuts op, “Maak me gek” te zingen. Echt lachen, broer en zus. Het was niet echt zuiver en toonvast (meer helemaal niet, ha ha), maar we hebben lol gehad en daar gaat het om. Het was een latertje, maar dat was het meer dan waard. Leuk ook om overal om je heen kleding uit de winkel te zien. Wat een geweldige week en dan moet de kerst nog beginnen. 
Eerste kerstdag met z’n 6-en ontbijten aan tafel. Bere gezellig en wat is dat genieten. Ook nog met elkaar een nieuw bordspel gespeeld en aan het eind van de middag zijn we naar mijn schoonouders gegaan. Ze had heerlijke dingen in huis gehaald en daarnaast ook nog een lekker kerstdiner gemaakt. Het was een hele gezellige avond en stuk voor stuk hebben we genoten. Dit is kerst, genieten van elkaar.

Vandaag staat er niet zo veel op de agenda en dat vind ik helemaal niet zo erg. Met mijn eigen gezin, wat wil je nog meer! De jongens maken straks het voor en nagerecht. Ze hebben met elkaar een gerecht uitgezocht en samen inkopen gedaan. Wij (of eigenlijk Wim, ik ben meer van de aankleding) maken het hoofdgerecht (oké de stoofpeertjes heb ik gemaakt). Nog een fijne dag allemaal en op naar het eind van het jaar.
Have fun!!!!

Liefs
Yvon. 

                                                                                                                                          Ps. Lekker die kerstpakketten!!! Dat wordt veel lopen in het nieuwe jaar, ha ha!