Een goed begin…….

Lieve lieve allemaal,Het is maandag 2 januari en ik wil jullie een geweldig, gelukkig en vooral gezond 2012 wensen met heel veel gezelligheid!! Wie weet wat het jaar ons zal brengen. We zullen het zien en beleven.
Als ik terug kijk naar 2011 is het jaar omgevlogen. Ik blik even terug naar het moment dat ik de winkel in liep om te vragen of ze werk hadden voor mij. Dat was februari vorig jaar. Wie had gedacht dat het zo zou lopen, ik kan er nog niet over uit. Mijn gevoel zegt dat ik die dag gestuurd werd. Het heeft zo moeten zijn. Dat Madelon eigenlijk haar baan al had opgezegd en nu met volle overgave de winkel beheerd en dat geweldig doet. Het is super!!
Jasper die in januari in het zieknhuis lag, 7 kilo was afgevallen, maar er ook weer bovenop kwam. We zijn er nog mee bezig, maar weten nu wel meer. Het komt goed, ik voel het!! 
Mijn verrassingsfeestje in juni, wat was dat super gezellig!!! En dat ik in januari heb besloten om mee te gaan naar Zuid Afrika en dat gaat dit jaar gebeuren. Sterker nog, over 7 maanden zit ik er al.
Dat ik voor de 3de keer de Nijmeegse heb gelopen en nu met mijn schoolvriendinnetje Wilma. Het was weer zo’n groot feest, dit mag en wil je niet missen (ben bang helaas dit jaar wel).
Een korte (eigenlijk veel te) vakantie in zeeland en zomervakantie in Rome met z’n pracht en praal.

De 12inch-race, volop feestjes,
al met al een geweldig jaar en ik ga op dezelfde voet verder in 2012.
Afgelopen week heb ik veel gewerkt, met afgelopen zaterdag warme chocolademelk en Glühwein uitdelen bij de winkel. En terwijl ik sta te praten, wordt ik ineens van achteren aangetikt en krijg een schreeuw in mijn oor. Als ik mezelf omdraai staat Ron er. Gezellig!! Hij blijft in de winkel tot sluitingstijd, drinken met de collega’s nog een glaasje en fietsen samen naar huis. Oudjaar vieren. Het was een hele gezellige avond met spelltjes doen, Karaoke, kletsen en lekker eten. Met z’n allen naar buiten voor prachtig vuurwerk. Om kwart over 2 nog even op de fiets gesprongen, een rondje maken en thuisgekomen nog een borrel genomen. Er kwamen nog wat achterbuurtjes langs en al met al lagen we om 4 uur in bed. Zondag was ik bijtijds al weer aan het douchen en heb ik de tafel gedekt. Er waren er 3 blijven slapen en als je wakker was, dan kon je aanschuiven. Alles kan, als het maar gezellig is. Ook nog bij de schoonfamilie geweest en daar hebben we nogmaals op het nieuwe jaar geproost. 

En dan begint het nieuwe jaar pas echt. Als eerste gaat de kerstboom eruit (dat wilde ik vorige week al, maar ik kreeg commentaar van 3 jongens). Dan ga ik lekker binnen de ramen zemen en alles schoonmaken. Maar als allereerste ga ik mijn ronde lopen. Ja, ik ga het jaar goed beginnen!!!!
Maak er wat moois van allemaal!!

Liefs,
Yvon.