Heel wat afgelopen!!!

Lieve lezers,

Wat heb ik heerlijk gelopen afgelopen maandag. Waarschijnlijk wel een beetje te hard, want ik had ’s avonds wel weer last van mijn knie. Maar goed, dat neem ik voor lief. Het was prachtig weer en dan moet je niet binnen zitten. Lekker hard mijn muziek aan en gaan!!! Ik zit zo lekker in mijn vel en dan vind ik het heerlijk om te knallen. Voor mij mag het dit weer blijven en slaan we de winter over.
Dinsdagavond had Edwin nieuwjaarsconcert van Haaglanden. ‘Wendy kwam al eerder naar ons toe, zodat we met elkaar er naartoe konden gaan. Er waren zoveel mensen op af gekomen, daar hadden ze niet op gerekend. Edwin speelde voor het eerst trombone en deed dat super goed. Hij heeft er plezier in. Oma zat ook zichtbaar te genieten. Edwin werd ook nog bedankt voor het vrijwillig lesgeven van de jeugd. Ondanks dat ik er zelf niets mee heb, kan ik daar toch heel trots zitten.
Van de week heb ik woensdag t/m vrijdag gewerkt, wat betekende dat ik zaterdag vrij was. Zo, dat was lekker!!!! Van de week had ik met Corine al afgesproken dat we wat leuks zouden doen. Ik stelde voor om de kerstballen tocht te lopen in de Delfsche Hout. Dat deden we vroeger ook altijd en oké de jongens zijn wel wat ouder, maar dan nog kan het leuk zijn. Al is het alleen al de koffie met appeltaart (en slagroom voor mij!!) aan het einde van de rit. We hebben heerlijk gelachen en de vragen niet al te serieus genomen. Het was gewoon al heerlijk om buiten te zijn. Wel goed voor Jasper, want die heeft van de week een nieuwe computer gekocht. Hij heeft zoveel geld opgehaald met de kaartjes van de Telstar, dat hij het gelijk wilde uitgeven. Een mega-scherm en daar zit meneer dan op zijn bureaustoel. Echt lachen!! Hij zit alleen (als het aan hem ligt) de hele tijd op zijn kamer. Dat doen we maar niet, dus die tocht kwam op het juiste moment. Een hele gezellige ochtend. En ik had nog de hele middag voor mezelf, moet niet gekker worden. Lekker op het gemak binnen zitten rommelen, wat boodschappen gedaan en mijn zus gebeld. Of we ’s avonds even een borrel bij ze zouden komen doen. Dat was een goed idee vond ze. Nog geen 10 min. later belt mijn zwager terug, of we zin hadden om te komen eten. Ook prima!! Zo zaten wij ’s avonds bij hun aan tafel en werden er allerlei lekkere dingen geserveerd. Hij kan zo lekker koken!!! En het leuke is, hij geniet er ook zo van. Het was bere-gezellig en best wel laat geworden.
En zondag stond ik alweer bijtijds naast mijn bed. Om 10 uur zou ik bij Wilma zijn en dat betekent dat ik om half 10 moet gaan lopen. We hadden elkaar al een tijdje (wat lopen betreft) niet gezien en het was dan ook wel weer een keertje tijd. Wilma is voor de kerstdagen voor de 2de keer oma geworden en na een moeilijke start voor de kleine, kunnen ze nu heerlijk genieten, want Lois is thuis! Alles is oké en ik ga snel een keertje bij de kleine meid kijken. 
Vanmiddag bij de Viergang een gesprek gehad met Sjors en John, want volgende week gaan we een Zumba les volgen met de Ubuntujongeren. Alles is rond en nu maar hopen dat ze allemaal enthousiast zijn. Wij met z’n drieen in ieder geval wel!
Daarna nog even bij Madelon langs, want haar huis is bijna klaar.  Dat is er in al die weken niet van gekomen en ze verteld er zo trots over, dat ik het wel even wilde zien.
Echt mooi!!!! Maar wat een klus. Het duurt even, maar ze hebben dan ook wel eer van hun werk.

Zo, en dan zit de kerstvakantie er al weer op. De jongens gaan morgen allemaal weer aan de slag. Ter afsluiting gourmetten we vanavond met elkaar. Gezellig jongens!!!! Ik heb er zin in. Ik ga alvast maar wat voorbereidingen treffen.
Tot volgende week met weer nieuwe spannende dingen. Tot dan allemaal!!!

Liefs<
Yvon.

Ps. Was het echt een kerstballentocht, er hingen nog meer vreemde dingen in de bomen. 

   Ach, als je maar lol hebt!!!!!!