Breaking news!!!!!!

Lieve allemaal,

Er is een hoop te vertellen. Het was een geweldige week met allemaal leuke dingen.
Edwin is van de week in 1x geslaagd voor zijn rijbewijs. Echt top!! Dat had ie snel voor elkaar. Je kunt het maar weer op zak hebben. Dat is iets wat mij nooit zal gebeuren. Wel ooit geprobeert, maar daar ben ik niet voor in de wieg gelegd. Ach, er zijn zoveel andere mooie, leuke dingen.
Maandag kwamen ze van Ubuntu bij mij thuis vergaderen. We hebben weer wat aktiviteiten op de agenda gezet. Het loopt erg goed en we zitten nu op een goeie €50.000.
Geweldig toch?! En we hebben nog een half jaar. Daar moet nog wat bij kunnen.
Dinsdagochtend nadat ik de buitenboel had gedaan, zat ik aan een bakkie thee en had zin om te gaan lopen. Dus heb ik mijn vriendin Hennie gebeld of ze zin had om mee te gaan. Dat had ze wel. Zo liepen we een half uur later richting de Breede Hoek. Eerst koffie met appeltaart (errug lekker), kletsen kletsen kletsen en daarna een flinke ronde. Bere gezellig!
Maar wat eigenlijk nog gaver en mooier is, Wim en ik hebben iets gekocht. We zijn er zo blij mee!! Eigenlijk is  het hele gezin in de wolken. Nu zijn jullie zeker wel benieuwd wat dat dan is???? Nou, we hebben afgelopen vrijdag een voorlopig koopcontract getekend. We gaan verhuizen!! Nooit gedacht dat dat er van zou komen. Zo gaaf!! Het voelt zo goed. We kwamen binnenlopen en hadden het allebei. En wat zo fijn is, er hoeft bijna niets aan gedaan te worden. Die mensen hebben altijd alles goed onderhouden. Die man kan niet stilzitten en dat is duidelijk te zien. Het is ook nog groter dan waar we nu wonen. Boven 5 kamers en ook beneden is het ruimer met een aparte eetkamer met open keuken (met vaatwasser!!!!!). Ik kan niet wachten, maar zal toch geduld moeten hebben tot 31 mei. Dan krijgen we de sleutel. Maar dan moet het 14 februari wel helemaal rond zijn, dan hebben we pas groen licht. Het is dus nog even spannend. 
De jongens zijn hun kamers al aan het inrichten, zo leuk om te zien. Ronnie zei gelijk, komt goed hoor mama, we helpen wel mee. Zo lief!!!!
Dan gaan we na 17 jaar weg uit het Wilgenhof. Het veranderd zo in de wijk, het gemoedelijke is er helemaal vanaf. Dan is het tijd om een stap te nemen en dat gaan we dus ook doen. Het jaar is goed begonnen en wie weet wat er allemaal nog volgt.

Vrijdagavond na het eten zijn Wim en ik naar de Guyter gegaan. Daar zaten Edwin en Wendy te eten en we zouden met elkaar proosten op het nieuwe huis. Marjolein kwam ook nog even, heel gezellig. Rond 10 uur zijn we nog naar een verjaardag gegaan. Daar zijn we verder gegaan waar we gebleven waren.
Zaterdagochtend kon ik weer eens een keer bij Jasper zijn voetbalwedstrijd gaan kijken. Leuk om weer een keer met wat ouders langs de kant te staan en ze aan te moedigen. We leken wel een stel cheerleaders. We hebben de D, we hebben de S, we hebben de V, we hebben de P….. Of de jongens er blij mee waren……. ? Ze wonnen wel met 5-3, ik bedoel maar. ’s Middags wat boodschappen gedaan en om 5 uur was alles klaar. We kregen eters. Theo en Ilse uit Nijmegen kwamen eten en Wim had weer zijn best gedaan met een 3-gangen menu. Eendenborst en Wild Zwijn, alles even lekker. Een hele gezellige avond!

Zondagmorgen werden we iets later dan normaal wakker. Lopen zat er vandaag niet in. Om half 1 zou ik in de Viergang zijn. Daar had ik voor een uur een zaaltje geregeld. Met de Ubuntu-groep kregen we een uur lang Zumba les van John, de instructeur. Wat hebben we een lol gehad, heerlijk. We hebben met elkaar een dansje ingestudeerd en dat begint er al aardig op te lijken. Volgende week zondag doen we het nog een keer en waarschijnlijk (nog niet zeker) gaan we over 2 weken in de Uithof in Den Haag voor 500 man optreden (oh ja…). We gaan het zien. Dit is alvast weer zo goed voor het team. Lekker bezig zijn met z’n allen. Even na 3-en ben ik thuis iets gaan eten en na een uurtje ging ik weer terug naar de Viergang, want we hadden een nieuwjaarsreceptie van Wim z’n oude voetbalteam. Altijd weer leuk om elkaar te zien, al is het maar 1 of 2 x per jaar. Dit moeten we erin houden.

Zo, mijn week zit er weer op en een nieuwe staat weer voor de deur. Een drukke week met weer een eerste keer toneel. Ik ben benieuwd wat voor een stuk en welke rol. Jullie horen het volgende keer weer. Tot dan allemaal!!!!

Dikke kus van mij.
Liefs,
Yvon.

Â