Een super afsluiting van de week!!!!

Hey hallo,

Het was een heerlijke week!!!!
Dinsdag hadden Wim en ik een afspraak bij zijn oom in de Betuwe. Maar omdat ieder van ons meerdere afspraken hadden staan, moest het vrij strak op schema allemaal. En ook omdat het toch al gauw 5 kwartier rijden is. We waren er rond 12 uur en het was gelijk van “ga lekker aan tafel, dan zetten wij alles klaar”. Er werden heerlijke warme broodjes geserveerd, een soepje erbij, vis en niet te vergeten een wijntje. Dat lusten jullie toch wel? Nou vooruit, doe maar. (ahum) Maar goed, we zien elkaar niet zo veel en het is altijd zo gezellig bij hun, dus wil je ook even bijkletsen. Nee, weinig tijd, effe dooreten!! En de fles moest leeg, dus schonk hij gewoon door. Met rode konen zat ik even later in de auto op weg naar de finacieel adviseur. Daar zouden we ook op tijd zijn en we hadden maar een uur. Wat was alles goed voorbereid en het werd ons ook goed duidelijk. Nu nog het taxatierapport (hopelijk morgen!) en dan is het rond. En jawel, binnen het uur waren we klaar en zaten we weer in de auto op weg naar Pijnacker. Daar had ik met Corine afgesproken. Ze was van het weekend jarig geweest en ik had haar een high tea in  “het Witte Huis” aangeboden. Om half 4 zaten we samen aan een bakkie thee met een partij lekkers voor ons, niet normaal meer!!! En waar moet je dan beginnen?? Nou, ik kan jullie zeggen dat we (op de brownies na) alles op hebben. En dat na mijn lunch van vanmiddag, poehhh…. Corine had zin om languit op de bank (nog bij het Witte Huis) bij te komen, terwijl ik liever de trapleuning onveilig maakte. Ieder z’n ding, ha ha. Toen ik om kwart over 5 thuiskwam, heb ik voor de rest wel gekookt, maar zelf niets meer genomen. Ik kon niet meer. Ik had gewoon zo’n zin om te sporten, dan heb ik er een beter gevoel over. Nou, sporten heb ik gedaan!! Heerlijk.
De volgende dag weer werken, maar omdat mijn collega zich niet lekker voelde, stond ik ’s middags alleen. Niet echt leuk, maar goed te doen. ’s Avonds kwamen ze van toneel bij mij thuis, voor de eerste keer oefenen. De rollen werden verdeeld en ik wilde eigenlijk liever een andere. Ik heb nu al 2x een streng en pittig iemand gespeeld, dus nu wilde ik wel iets anders. En zoals het er nu voor staat, ga ik die rol krijgen. Echt een typetje, zo leuk om te doen. We hebben nu met het lezen al zo gelachen, laat staan als we het moeten gaan spelen. Ik heb er al een bepaald beeld bij. Volgens mij wordt het heel leuk!!!!
Donderdag en vrijdag lekker gewerkt en wat maakt het allemaal zo leuk. De nieuwe collectie is binnen en dat is een en al kleur. Echt gave groene en rode jasjes. Felle kleuren allemaal, blauwe broek met gekleurde tops en vesten, geweldig allemaal. En de mensen hebben er zin in. Je wordt er ook vrolijk van en wat wil een mens nog meer. Kom gerust kijken in de winkel, dan begrijp je wat ik bedoel.
Zaterdag had ik weer vrij (wel even in de winkel geweest natuurlijk, duh) , het moet niet gekker worden. Zo kon ik ’s morgens met Wilma effe een ronde lopen. Daar krijgen we allebei weer energie van en dat kunnen we wel gebruiken, ha ha. Soms heb ik zo’n zin om foto’s te nemen, maar als je steeds in hetzelfde gebied loopt wordt dat wel eens moeilijk. Maar net als je dat denkt, komt mijn Tae-bo maatje Ineke met haar zoon op ons af fietsen op weg naar het voetbalveld. Dat is ook zo’n gezellige gekke meid. Ja, ze was dus mooi de klos. Haar zoon wilde wel een foto van ons maken. De voetjes mochten uitrusten op haar fiets. Aardig hè!!! Van de week zal ik vast horen of hij gewonnen heeft met voetballen.

En dan is het zaterdagavond, wintertent. Daar hadden we echt zo’n zin in. We waren er om 9 uur en de sfeer zat er toen al goed in. Het was eigenlijk gelijk al dansen en springen (oh die knietjes!). Gewoon doorgaan, morgen zien we wel weer verder. Het was echt 1 groot feest. Zoveel bekende en zoveel mensen in Lake Side kleding. En dan ook nog een optreden van 2 brothers on the 4th floor. Wat zijn die goed zeg!!!! Echt genieten geblazen. Oh, en ik heb zelfs nog een shotje genomen (!!!!) heel onschuldig hoor, een vies zoet goedje. Zo op je mond zetten, handen op je rug en in een keer leegdrinken. En dat op mijn leeftijd, moet niet gekker worden. Voor de rest lekker aan het water en vooral veel dansen, dansen dansen en nog eens dansen. Vanmorgen voelde ik wel dat ik iets gedaan had. En dan moest ik ook nog naar Zumba. Dat was ook weer zo leuk, helemaal omdat je ziet wat het met de groep doet. John heeft ons super les gegeven en we hebben het (nu althans) onder de knie. Om 3 uur thuis, hup douchen en op naar Tolhek voor een nieuwjaarsborrel met de familie. Ook weer heel gezellig en fijn om elkaar te zien. We hebben geproost en in mijn gedachte prooste ik op alles wat me dit jaar te wachten staat. Wat kan het allemaal toch mooi zijn, als je het zelf maar wilt. Soms besef je het ineens. Geniet elke dag, dat doe ik ook.

Liefs,
Yvon